fbpx
Сьогодні
ФОТОРЕПОРТАЖ 12:59 25 Бер 2024

Ракетний удар по Києву: зруйнований будинок й розбір завалів. Фото "Рубрики" наслідків обстрілу

English version here

У понеділок, 25 березня, росія атакувала столицю втретє за останні п'ять днів, використавши балістику.

Рубрика публікує фото наслідків обстрілу столиці.

Зокрема, через падіння уламків у Печерському районі зруйновано будинок. Наразі відбувається розбір завалів.

Кореспондент Рубрики Микола Тимченко побував на місці події.

Крім того, як зазначили в МВС України, в результаті атаки РФ зафіксовано падіння уламків у Солом'янському та Дарницькому районах столиці. В останньому, за інформацією ДСНС України, є пошкодження приватного будинку.

Як додали рятувальники, у Голосіївському, Дніпровському та Солом'янському районах попередньо відбулося падіння уламків, без потерпілих. Наразі рятувальники обстежують території.

"У Голосіївському районі у лісосмузі виявлено уламки ракети", – зазначили у відомстві.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив:

"Внаслідок сьогоднішньої атаки ворога, слава Богу, немає влучань в багатоповерхові житлові будинки. І наразі жертв немає. Але рятувальники продовжують розбирати завали зруйнованої триповерхової будівлі, що була одним з приміщень (спортивного призначення) державного навчального закладу. В сусідніх житлових будинках пошкоджені вікна. Наразі 5 постраждалих. Із них двоє – в лікарні."

Ракетний удар по Києву

Близько 10:30 25 березня в частині регіонів України було оголошено повітряну тривогу, у тому числі в Києві та області. У Повітряних силах попереджали про загрозу балістики. Майже одразу у Києві прогриміли вибухи.

Обломки ракет впали в кількох районах столиці. Зокрема, внаслідок ракетної атаки пошкоджено багатоповерховий будинок у Печерському районі. На даний момент відомо про п'ятьох постраждалих внаслідок атаки окупантів на Київ.

Згодом стало відомо, що рф вдарила по Києву двома балістичними ракетами, які запустила з території тимчасово окупованого Криму. Їх вдалося збити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: