fbpx
Сьогодні
16:21 20 Бер 2024

Українців запрошують на безоплатний онлайн-курс про управління проєктами в публічному секторі

На Освітній онлайн-платформі Зрозуміло! опублікований новий онлайн-курс "Управління проєктами в публічному секторі".

Про це пише Рубрика.

У чому проблема?

Представникам обласних державних адміністрацій, муніципалітетів та агенцій регіонального розвитку часто не вистачає знань та навичок управління проєктами. Для якісного втілення суспільно-важливих ініціатив вони потребують підвищення своїх компетенцій у даній сфері.

Яке рішення?

Курс "Управління проєктами в публічному секторі" охоплює основні правила та принципи проєктного менеджменту, особливості його застосування у публічному секторі, а також містить цінні поради від провідних фахівців.

"PMI – це міжнародна організація, яка об'єднує професіоналів та розробляє методологію з управління проєктами. Наш курс базується саме на таких підходах з урахуванням певної специфіки для публічних службовців. Адже в цьому секторі ризики неабияк високі. З великими грошима приходить велика відповідальність, тому значний фокус у курсі зроблений саме на управління ризиками", – пояснює Наталя Старинська, авторка та спікерка онлайн-курсу, керівниця проєктів, тренерка і консультантка з управління проєктами за стандартами РМІ.

Як це працює?

Курс містить вісім навчальних відео та інтерв'ю з чинним держслужбовцем, які допоможуть публічним акторам України набути та вдосконалити знання, щоб ефективно впроваджувати проєкти у своїх громадах чи регіонах.

Експертами та ведучими курсу стали:

  • Мирослав Кошелюк, експерт із питань стратегічного планування місцевого і регіонального розвитку;
  • Наталя Старинська, керівниця проєктів, тренерка і консультантка з управління проєктами за стандартами PMI;
  • Вадим Табакера, заступник директора департаменту економічної політики Львівської ОДА.

Курс "Управління проєктами в публічному секторі" безкоштовний і вже доступний на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло! для реєстрації та перегляду.

Онлайн-курс розроблений у межах програми "Відновлення і стійкість", яка реалізується Фондом Східна Європа коштом Федерального уряду Німеччини за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Думки, викладені у цьому онлайн-курсі, необов'язково відображають позицію Фонду Східна Європа, Федерального уряду Німеччини та GIZ.

Нагадаємо, що громадська спілка "Ліга сильних" планує провести для працівників структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації курс із безбар'єрності.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: