fbpx
Сьогодні
Фото 22:29 19 Бер 2024

Армія рф атакувала Куп'янськ: поранень зазнав працівник поліції

Фото: Харківська обласна прокуратура

російські війська обстріляли з систем залпового вогню Куп'янськ у Харківській області. Внаслідок атаки поранень зазнав місцевий працівник поліції.

Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі, пише Рубрика.

За їхніми даними, обстріл відбувся приблизно о 17:30. Ворог бив з РСЗВ «Ураган». Пошкоджень також зазнали житлові будинки.

Армія рф атакувала Куп'янськ

Фото: Харківська обласна прокуратура

Окрім цього, близько 16:30 росіяни атакували село Мокра Рокитна Харківського району. Окупанти атакували населений пункт авіаційною ракетою Х-59. Внаслідок обстрілу пошкоджень зазнало майно агропідприємства, зокрема сонячні панелі.

Прокурори та слідчі поліції вживають усіх можливих і належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками Збройних сил РФ.

Розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни.

Армія рф атакувала Куп'янськ

Фото: Харківська обласна прокуратура

Як повідомляла Рубрика, за минулу добу ворог завдав 7 ракетних та 70 авіаційних ударів, здійснив 110 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Нагадаємо, заступник міністра оборони України Іван Гаврилюк повідомив, що армія російської федерації з початку 2024 року скинула понад 3,5 тисяч авіабомб на позицій Сил оборони України. Це у 16 разів більше, ніж за весь 2023 рік.

Як повідомив Президент Володимир Зеленський, від початку березня 2024 року війська рф випустили по Україні 130 ракет різних типів, понад 320 "Шахедів" та майже 900 керованих авіабомб.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: