fbpx
Сьогодні
Фото 19:59 27 Лют 2024

У Саудівській Аравії Зеленський зустрівся зі Спадкоємним принцом Мухаммадом бін Салманом аль Саудом

Фото: Офіс Президента

Під час робочого візиту до Королівства Саудівська Аравія Президент України Володимир Зеленський провів зустріч зі Спадкоємним принцом, Прем'єр-міністром Саудівської Аравії Мухаммадом бін Салманом аль Саудом.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Офіс Президента.

Глава Української держави особливо відзначив прагнення Саудівської Аравії допомогти у відновленні справедливого миру в Україні.

У Саудівській Аравії Зеленський зустрівся зі Спадкоємним принцом

Фото: Офіс Президента

Володимир Зеленський і Мухаммад бін Салман аль Сауд обмінялися думками щодо поточної ситуації у світі та можливих шляхів завершення війни в нашій країні. Сторони обговорили реалізацію Формули миру. Президент України подякував Спадкоємному принцу за цінні поради щодо пришвидшення процесу імплементації низки її пунктів.

«Лідерство Саудівської Аравії може допомогти знайти справедливі рішення», – сказав Президент. 

Глава держави поінформував Спадкоємного принца про підготовку Україною спільно з партнерами першого Глобального саміту миру на рівні лідерів, який відбудеться у Швейцарії. Володимир Зеленський і Мухаммад бін Салман аль Сауд обговорили змістовне наповнення саміту та можливі кроки заради реального відновлення безпеки для України, всієї Європи та всіх народів світу.

У Саудівській Аравії Зеленський зустрівся зі Спадкоємним принцом

Фото: Офіс Президента

«Ми однаково зацікавлені в тому, щоб глобальна стабільність була забезпечена», – наголосив Президент. 

Лідери також обговорили конкретні можливості двосторонньої співпраці України та Саудівської Аравії в економічній і технологічній сферах.

Володимир Зеленський і Мухаммад бін Салман аль Сауд доручили командам двох держав працювати за відповідними напрямами, про які йшлося сьогодні під час зустрічі.

Нагадаємо, 27 лютого президент України Володимир Зеленський прибув до Саудівської Аравії. Як зазначив український лідер, він проведе перемовини з принцом Мухаммадом бін Салманом аль Саудом.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: