fbpx
Сьогодні
09:23 27 Лют 2024

У рф заявили про атаки БпЛА у Брянській та Бєлгородській областях

Фото: Арміяінформ

У ніч на 27 лютого Протиповітряна оборона рф начебто збила дрони у Брянській області, та один БПЛА у Бєлгородській області.

Про це пише Рубрика з посиланням на Telegram  губернатора Брянської області Олександра Богомаза.

За його словами, протиповітряна оборона начебто збила дрони.

"Постраждалих і руйнувань немає. На місці працюють оперативні та екстрені служби", – йдеться у повідомленні.

Повідомлення Олександра Богомаза. Фото: скриншот

У Міністерстві оборони росії заявили, що ППО збила дрони не лише у Брянській області. Начебто ще одного безпілотника було знищено у Бєлгородській області.

Повідомлення Міноборони РФ. Фото: скриншот

Інші атаки безпілотників в росії

Загалом вибухи періодично лунають у різних регіонах рф.

Так у ніч на 24 лютого на Новолипецькому металургійному комбінаті в російській федерації прогриміли потужні вибухи: як завжди загарбники поскаржилися на атаку БпЛА та прозвітували про "успішну" роботу ППО.

А 31 січня, в Санкт-Петербурзі російської федерації поскаржилися, що український безпілотник атакував завод "Невський мазут": губернатор міста підтвердив "інцидент", який "потребував уваги силових відомств".

Окрім того, 18 січня російська сторона заявила про так звану "спробу атаки" на нафтобазу в Санкт-Петербурзі.

Втім, джерела ЗМІ в спецслужбах підтвердили атаку, заявивши, що це була спецоперація Головного управління розвідки Міноборони, яка пройшла успішно. На додаток, співрозмовник заявив, що є підтвердження влучань по цілях.

19 січня на нафтобазі у місті Клинці Брянської області спалахнула потужна пожежа, росіяни заявили про нібито атаку безпілотника.

Дрони атакували й Тамбовський пороховий завод, у рф вже встигли відзвітувати, що атаку нібито влаштували ЗСУ, але вона виявилася "невдалою". Обидві атаки є успішною операцією Головного управління розвідки Міноборони.

Окрім того, 21 січня атака українських безпілотників призупинила роботу російського заводу "Новатек", який розташований на узбережжі Балтійського моря.

До того ж у ніч на 25 січня нафтопереробний завод у російському Туапсе став черговою метою Служби безпеки України. Після двох потужних вибухів там почалася масштабна пожежа, було пошкоджено устаткування первинної обробки нафтопродуктів, а саме – вакуумну та атмосферну колони.

А 29 січня безпілотник літакового типу атакував нафтопереробний завод "Славнефть-ЯНОС" у російському Ярославлі. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: