fbpx
Сьогодні
09:44 16 Лют 2024

Росіяни завели ракетоносії у пункти базування через шторм, – Гуменюк

Фото: Сили оборони півдня України

Російські ракетоносії у Чорному та Азовському морях завели у пункти базування через шторм.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомила керівник об'єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, передає Рубрика.

«Корабельне угруповання ворога було згорнуте, штормова погода посилилась, вони (ракетоносії – ред.) були змушені зайти у пункти базування. Зараз два кораблі несуть чергування у районі Новоросійська, відстежуючи обстановку, один в Азовському морі», – сказала Гуменюк.

Водночас вона наголосила, що ракетна небезпека залишається, ворог будь-якої миті може вивести ракетоносії, тому потрібно зберігати пильність.

Як повідомляють Військово-Морські Сили ЗСУ, у Чорному морі перебувають два ворожі кораблі, ракетоносіїв серед них немає. В Азовському морі перебуває один ворожий корабель. Також в Середземному морі два ворожі кораблі, серед яких один носій крилатих ракет «калібр», загальний залп до 8 ракет.

За минулу добу в інтересах рф Керченською протокою пройшли до Азовського моря 10 суден, одне з них рухались з протоки Босфор. До Чорного моря пройшли 11 суден, з них три рухались в напрямку протоки Босфор.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: