fbpx
Сьогодні
Відео 13:24 13 Лют 2024

У Запорізькій області українські воїни відбили штурм ворога та захопили в полон 12 окупантів

English version here

Фото: Скриншот з відео Оперативного командування "Захід" [en]Photo: Screenshot from the video of the West Operational Command

Українські військові у Запорізькій області успішно відбили штурм російських загарбників, а також здійснили успішну операцію, полонивши 12 ворожих солдатів.

Про це пише Рубрика, посилаючись на відео, що опублікували в Оперативному командуванні "Захід".

Як повідомляють, вдала операція з поповнення обмінного фонду була проведена захисниками із 65-тої окремої механізованої бригади.

ЗСУ, російські полонені

Фото: Скріншот з відео Оперативного командування "Захід".

"На Запорізькому напрямку сьогодні взяли в полон 12 росіян з 71 мотострілецького полку", – розповіли військові.

Зазначають, що на кадрах демонструється допит полоненого та процес захоплення російських солдатів. На допиті загарбник заявив, що українці воюють "обалдєнно".

ЗСУ, російські полонені

Фото: Скріншот з відео Оперативного командування "Захід".

Ситуація на Запорізькому напрямку

Варто зазначити, що за даними Генштабу, минулої доби, 12 лютого, на Запорізькому напрямку українські воїни відбили атаку противника на захід від Новопокровки Запорізької області.

Окрім того, 4 лютого Президент України Володимир Зеленський відвідав Роботине на Запоріжжі. Там він поспілкувався з українськими воїнами.

Зокрема, президент побував у розташуванні 65-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України, воїни якої виконують завдання на Запоріжжі. Вони отримали з рук Зеленського високі державні нагороди.

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, на Таврійському напрямку фронту за три дні українські військові захопили в полон майже 30 російських окупантів.

Також українські захисники з військової частини 3017 НГУ на Запорізькому напрямку поповнили обмінний фонд чотирма військовослужбовцями російської федерації.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: