fbpx
Сьогодні
11:41 02 Лют 2024

У Кіровоградській області ворог вдарив по об'єкту інфраструктури: спалахнула пожежа

Фото ілююстративне

У ніч на 2 лютого російські окупанти атакували дронами об'єкт інфраструктури у Кіровоградській області. Там спалахнула пожежа.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Сили оборони півдня України у Telegram та речницю Сил оборони півдня Наталію Гуменюк в ефірі телемарафону.

Зазначається, що у Кіровоградській області цієї ночі знищили три "Шахеди", але було влучання. росіяни поцілили в інфраструктурний об'єкт.

"Відбулося влучання в об'єкт інфраструктури. Пожежа, яка спалахнула, вже локалізована. Люди не постраждали – це найголовніше. Зрозуміло, що ворог б'є по тих регіонах, які можуть підтримувати прифронтові території", – сказала речниця Наталія Гуменюк, коментуючи нічну атаку.

За її словами, характерною ознакою сьогоднішньої атаки було те, що росіяни спрямували "Шахеди" на прифронтові території. Зокрема, у Херсонській області було збито два дрони.

"Робота протиповітряної оборони тривала дуже потужно і довго. Це знову ж таки виснаження наших систем. Майже 6 годин маневрували безпілотники", – зазначила вона.

Нічна атака

Цієї ночі російські окупанти випустили по Україні 24 дрони-камікадзе. Сили ППО збили 11 "Шахедів". Ще щонайменше 7 дронів не досягли своїх цілей.

Повітряні сили ЗСУ повідомляють, що удар було спрямовано по об'єктах критичної інфраструктури на Дніпропетровщині. Відомо, що у Кривому Розі пошкоджена підстанція. Без світла залишилися тисячі споживачів та знеструмлено дві шахти.

Нагадаємо, 4 січня російські окупанти здійснили ракетну атаку на Кропивницький. Унаслідок цього на одному з промислових об'єктів є травмовані та один загиблий.

"Під час чергової ракетної атаки по Кропивницькому ворог запустив, ймовірно, ракету Х-59. Пошкоджено будівлі на кількох підприємствах, які належать місцевим енергетикам", розповів згодом голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: