fbpx
Сьогодні
10:59 31 Січ 2024

На Донеччині через ворожий ракетний обстріл у Покровську отримали поранення 6 мешканців

Фото: Фейсбук / Донецька обласна прокуратура

У ніч на 31 січня окупанти завдали ракетного удару по місту Покровськ Донецької області, внаслідок чого поранення різного ступеня тяжкості отримали 6 людей, один із них – у важкому стані.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Донецьку обласну прокуратуру.

Повідомляють, що 30 січня російські війська здійснили ракетний обстріл Покровська. Ймовірно, вони використали для удару по місту ракети типу С-300 та "Іскандер".

Унаслідок вибухів сталося пошкодження підприємства, де дістав поранення охоронець. Також зазнали травм п'ятеро чоловіків віком від 33 до 57 років.

"Усіх постраждалих направили до лікарні з множинними осколковими пораненнями для надання медичної допомоги. Один із них перебуває у важкому стані", наголосили у відомстві.

Окрім того, як додали правоохоронці, також пошкоджено прилеглі житлові будинки та автомобілі.

Донеччина, обстріл

Фото: Телеграм / Вадим Філашкін/ Голова Донецької ОДА

Донеччина, обстріл

Фото: Телеграм / Вадим Філашкін/ Голова Донецької ОДА

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 27 січня

Як повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін:

  • Покровський район. В Авдіївці загинула людина. В Мар'їнській громаді обстріляні Красногорівка, Георгіївка і Максимільянівка. Ракетного удару зазнало Очеретине. У Кураховому пошкоджено 2 п'ятиповерхівки і дитсадок. По Покровську росіяни випустили 2 ракети — поранено 6 людей. В Удачному пошкоджено 5 будинків.
  • Краматорський район. У Лиманській громаді пошкоджено церкву у Ставках, обстріляні Торське і Зарічне. У Костянтинівці пошкоджено 4 будинки, господарча споруда і газогін.
  • Бахмутський район. У Часовоярській громаді поранено 2 людини, пошкоджено 6 будинків. У Нью-Йорку поранено людину, пошкоджено 13 будинків і 2 інфраструктурні об'єкти. Пошкоджено будинок у Серебрянці Сіверської громади.
Донеччина, обстріл

Фото: Телеграм / Вадим Філашкін/ Голова Донецької ОДА

"Всього за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 97 осіб, у тому числі 15 дітей", повідомив очільник області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: