fbpx
Сьогодні
13:01 24 Січ 2024

У Штабі з питань полонених заявили, що всю інформацію по Іл-76 збирають та аналізують

Фото: ukranews.com

Усю необхідну інформацію щодо російського літака Іл-76, який впав у росії, збирає та аналізує український координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими та інші профільні структури: у рф стверджують, що на борту були українські полонені.

Про це йде мова у заяві штабу, пише Рубрика.

До оприлюднення офіційних заяв або коментарів уповноваженими особами або органами штаб закликав утриматися від поширення неперевіреної інформації.

"Наголошуємо, що ворог активно здійснює інформаційні спецоперації, спрямовані проти України, які мають на меті дестабілізацію українського суспільства.

Просимо відповідально ставитися до поширення чутливої інформації та користуватися лише офіційними джерелами", зазначили у повідомленні.

Раніше Рубрика писала, що у Бєлгородській області російської федерації упав після зльоту ворожий військовий літак Іл-76.

За заявами міноборони рф, на борту якого можливо знаходилися українські військовополонені.

Як повідомляють, їх перевозили до Бєлгородської області для обміну. Окрім них перебували також шість членів екіпажу та троє осіб, що супроводжували.

Українська сторона цю заяву наразі не коментувала. Проте низка українських медіа з посиланням на свої джерела повідомила, що збиття військово-транспортного літака Іл-76 є роботою Збройних сил України.

За даними українських джерел, цей літак, ймовірно, перевозив ракети до комплексів С-300.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: