fbpx
Сьогодні
17:44 10 Січ 2024

Приватбанк запустив послугу виплати зарплат через смартфон: як працює це рішення

Державний Приватбанк запустив нову послугу для бізнес-клієнтів – можливість виплачувати зарплату своїм працівникам в мобільному застосунку "Приват24 для бізнесу".

Про це повідомляє пресслужба банку, пише Рубрика.

У чому проблема?

Бюрократія часто стає перепоною для розвитку малого та середнього бізнесу, адже велика кількість починаючих підприємців бояться починати власну справу саме через страх зіткнутися з купою паперів, складних процесів та безкінечних черг.

Це провокує появу "зарплат в конвертах" та розквіт тіньової економіки.

Цифровізація та спрощення складних процесів допомагає полегшити цей шлях.

Яке рішення?

Державний Приватбанк запустив оновлення застосунку "Приват24 для бізнесу", завдяки якому бізнес-клієнти можуть виплачувати зарплати своїм працівникам через смартфон.

Як це працює?

"Бізнес клієнти ПриватБанку тепер мають унікальну можливість прямо у смартфоні створювати, редагувати та копіювати зарплатні відомості", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що оновлений функціонал мобільного банку для бізнес-клієнтів "Приват24 для бізнесу" дозволяє не лише переглядати та підписувати вже створені зарплатні відомості, як раніше, а і створювати нові відомості та робити платежі до них.

У банку додали, що виплачуючи зарплату через "Приватбанк" клієнти отримують можливість робити зарахування цілодобово та за лічені хвилини.

Зарахування зарплати однією відомістю банківські картки позбавляє додаткової роботи зі створення кількох відомостей, якщо співробітники бажають отримувати зарплату у різних банках.

Для допомоги у розв'язанні зарплатних питань працює окрема лінія консультантів з підтримки бухгалтерів, додали у Приватбанку.

Довідка

ПриватБанк – найбільший державний банк України. На сьогодні в банку обслуговуються понад 18 мільйонів активних клієнтів, а загалом його послугами користуються 70% українців.

Робота ПриватБанку спрямована на розвиток економіки України, підтримку українців та українського бізнесу і під час війни.

Зазначимо, що "ПриватБанк" став лідером з переказів від міжнародних організацій. Українці у грудні 2023 року отримали через ПриватБанк максимальну кількість переказів міжнародних благодійних організацій – 840 тисяч на 100 мільйонів доларів (в еквіваленті). Найпопулярнішою стала система PrivatMoney. Також затребуваними залишаються Western Union та MoneyGram.

Як повідомлялось, Державний Приватбанк та оператор платіжної системи Visa першими у світі представили нову програму цифрової автентифікації платежів в онлайн-торгівлі, яка являє собою набір критеріїв ефективності систем цифрової комерції та дозволяє проводити швидкі транзакції без присутності картки.

Нагадаємо, Державний Приватбанк з 1 серпня 2023 року продовжив період використання всіх карток на два роки.

За картками з подовженим терміном клієнтам доступні операції:

  • оплата в магазинах по POS-терміналу;
  • зняття готівки в банкоматах;
  • операції в Приват24;
  • поповнення рахунку (будь-яким зручним способом).

У Приватбанку додали, що для оплат в інтернеті потрібно створити Digital-картку в Приват24 і переказати на неї кошти.

Окрім того, ПриватБанк відновив послугу продажу валюти онлайн через Приват24.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: