fbpx
Сьогодні
16:53 31 Гру 2023

У Києві з-під завалів деблокували тіла вже 23 жертв атаки рф, а в Смілі померла поранена під час ворожого обстрілу жінка

У столиці з-під завалів рятувальники деблокували тіла 23 загиблих внаслідок російської ракетної атаки. А у лікарні Сміли Черкаської області померла 61-річна жінка, яка також зазнала поранень під час ракетного удару окупантів 29 грудня.

Як пише Рубрика, про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє у Телеграмі та оперативне командування "Південь" повідомило у Фейсбуці.

Станом на 12:30 у Шевченківському районі Києва рятувальники деблокували з-під завалів 23 людини, які загинули під час ракетної атаки росіян 29 грудня. 8 осіб врятовано.

У ДСНС уточнили, що загиблих деблокували з-під завалів у Шевченківському районі Києва.

"Переміщено та вивезено 1400 м куб зруйнованих будівельних конструкцій, від початку робіт – 1765 м куб. Аварійно-рятувальні роботи тривають в цілодобовому режимі", розповіли рятувальники.

За інформацією Нацполіції постраждало 35 осіб.

Київ, обстріл ракетами

Аварійно-рятувальні роботи тривають.

Київ, обстріл ракетами

Також повідомляється, що у Смілі Черкаської області померла 61-річна жінка, яка зазнала поранень під час ракетного удару росіян 29 грудня.

"Трагічна звістка. Російська ракета забрала життя 61-річної жительки Сміли. З п'ятниці, коли ворог поцілив по місту, лікарі боролись за її життя", – в Фейсбуці написав начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Як повідомляла Рубрика, російські війська 29 грудня завдали по Україні масованого повітряного удару. З ночі загарбники атакували дронами-камікадзе та ракетами різних типів.

Ворог використав близько 160 засобів повітряного нападу, постраждала низка регіонів.

Протиповітряна оборона знищила 27 безпілотників і 88 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55.

1 січня в Києві буде оголошено днем жалоби, повідомив Кличко.

Атака на столицю 29 грудня стала найбільшою за кількістю жертв серед мирних мешканців столиці.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області в лікарні помер ще один постраждалий унаслідок масованої ракетної атаки російсько-окупаційних військ 29 грудня.

Раніше було відомо про 30 загиблих та понад 160 поранених внаслідок ранкового масованого удару Росії по Україні.

Окрім того, у ніч на 31 грудня окупанти запустили по Харкову ударні безпілотники, внаслідок чого у місті пролунали вибухи, в центрі виникли пожежі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: