fbpx
Сьогодні
22:18 30 Гру 2023

Ворог вдарив ракетою Х-59 по Одесі

Ввечері, 30 грудня, армія рф обстріляла з тактичної авіації Одесу. Ворог випустив по місту ракету Х-59, влучивши в територію одного з підприємств.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на голову Одеської ОВА Олега Кіпера.

Ракету росіяни випустили з літака, який заходив з акваторії Чорного моря.

"З літака тактичної авіації, який заходив з акваторії Чорного моря, випустили авіаційну керовану ракету Х-59, яка влучила по території одного з підприємств. На щастя, люди не постраждали", – розповів Кіпер.

Нагадаємо, сьогодні після 17:00 в Одесі пролунав вибух. Перед цим у Повітряних силах попереджали про ракетну загрозу для Одеської області.

Раніше Рубрика повідомляла, що в Одесі збільшилася кількість загиблих унаслідок російського масованого удару по Україні, що стався 29 грудня. У лікарні помер чоловік.

Нагадаємо, 29 грудня під час масованої атаки росіян ворожа ракета влучила у багатоквартирний житловий будинок в Одесі. Вона зруйнувала квартири з 2 до 5 поверху – їх охопила пожежа. Внаслідок обстрілу загинуло 2 людей, також 10 – дістали поранення, серед них двоє дітей.

Масована атака рф на Україну 29 грудня

Нагадаємо, що російські терористи з ночі атакували Україну ракетами та дронами-камікадзе. Вибухи пролунали у низці регіонів: Києві, Харкові, Львові, Дніпрі, Одесі, Сумській та Черкаській областях.

Наразі відомо про 30 загиблих та понад 160 поранених внаслідок ранкового масованого удару Росії по Україні.

На місці у столиці працював фотокореспондент "Рубрики" Микола Тимченко.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: