fbpx
Сьогодні
Відео 19:29 28 Гру 2023

Снайперу ССО в нічний період вдалося ліквідувати групу окупантів поблизу Авдіївки

Фото: СтратКом ЗСУ

Український снайпер Сил спеціальних операцій знищив у нічній період групу російських військових на Авдіївському напрямку.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram ССО ЗСУ.

Як повідомляють спецпризначенці, снайпер 3-го окремого полку ССО під час нічного спостереження виявив групу противника, яка прямувала у бік позицій українських захисників.

Він відкрив вогонь по групі, внаслідок чого було знищено двох російських солдатів.

У ССО наголошують, що ворог продовжує спроби оточити Авдіївку, тому снайпери ведуть постійне спостереження у своєму районі відповідальності та посилюють підрозділи Сил оборони.

Нагадаємо, український снайпер, який воює проти російських загарбників та ім'я якого не розголошується, очолив світовий рейтинг бойового снайпінгу.

Окрім того, снайпери Сили спеціальних операцій Збройних сил України на Авдіївському напрямку ліквідували 12 і поранили трьох окупантів.

Ситуація на Авдіївському напрямку

Як повідомило у військовому командуванні, на Авдіївському напрямку українські захисники продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку.

Нагадаємо, що російська армія, починаючи з початку жовтня намагається захопити місто Авдіївка Донецької області. Авдіївський коксохімічний завод та інфраструктуру міста дуже активно обстрілює ворог останнім часом.

Британська розвідка зазначала раніше, що у російської армії важкі втрати під Авдіївкою, однак прогресу на трьох ділянках фронту немає.

Також повідомлялось, що в Донецькій області під Авдіївкою російські окупанти починають здаватися в полон.

Окрім того, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний зазначив, що за місяць, як росіяни почали активно штурмувати околиці Авдіївки на Донеччині, росія втратила близько 10 тисяч солдатів на цьому напрямку.

На сьогодні на Авдіївському напрямку російські загарбники не припиняють застосовувати тактику "м'ясних штурмів" позицій Сил безпеки та оборони України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: