fbpx
Сьогодні
14:53 26 Гру 2023

Російського опозиціонера Навального етапували у колонію за полярним колом

Фото: з соцмереж

Опозиціонер рф Олексій Навальний перебуває у виправній колонії №3 у селищі Харп Ямало-Ненецького автономного округу росії.

Про це повідомила в мережі Х прессекретар політика Кіра Ярмиш, пише Рубрика.

"Ми знайшли Олексія Навального. Він перебуває у ВК-3 у селищі Харп Ямало-Ненецького автономного округу. Сьогодні його бачив адвокат. Олексій у порядку", – написала Ярмиш.

Селище Харп (у перекладі з ненецької "Північне сяйво") розташоване у відрогах гір Полярного Уралу, на річці Собі, за 60 кілометрів на північ від полярного кола.

За 30 кілометрів від Харпа розташоване місто Лабитнангі, де у колонії п'ять років перебував український політв'язень Олег Сенцов.

Повідомляється, що Навального 11 грудня вивезли з виправної колонії №6 у Володимирській області, де він відбував покарання. Відтоді місцеперебування політика було невідоме.

При цьому адвокатам не дозволяли з ним зустрічатися з 6 грудня.

Нагадаємо, що Московський міський суд на виїзному засіданні в колонії ІК-6 Володимирської області засудив опозиційного політика та критика кремля Олексія Навального до 19 років колонії "особливого режиму" у справі про екстремізм.

Раніше російський опозиціонер Олексій Навальний із в'язниці передав свій маніфест, у якому через 9 років після початку війни Росії проти України нарешті сформулював свою "політичну платформу" з цього приводу.

Він заявив, що Росія має негайно припинити агресію проти України, звільнити всі території України включно з Кримом і почати перемовини про відшкодування завданих збитків. росіянам доведеться усвідомити: єдина мета цієї війни – бажання президента рф увійти в історію як "збирач земель" і приховати катастрофічні підсумки свого понад 20-літного правління.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: