fbpx
Сьогодні
22:44 19 Гру 2023

рф збільшила виробництво ракет, але через постійні повітряні удари не може їх накопичувати, - ГУР

Наразі оборонно-промисловий комплекс Росії дозволяє виготовляти ракет більше, ніж до широкомасштабного вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року. Проте накопичувати таке озброєння країна-агресор не може через свої постійні повітряні удари.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, повідомляє Рубрика, посилаючись на ефір національного телемарафону "Єдині новини".

У військовій розвідці зазначили, що виробництво озброєнь у Росії залежить від номенклатури, і щодо безпілотників фіксуються просування. Також збільшилось ракетне виробництво.

"Так, це більше, ніж до повномасштабного вторгнення… але все ще вкрай недостатньо для поповнення їхніх витрат унаслідок масованих ракетних ударів проти України", – розповів Юсов.

За його словами, робота російського ОПК нині йде на покриття витрат типів та видів озброєнь, які застосовуються у війні з Україною.

Так, резюмував Юсов, у ГУР не можуть казати про накопичення та відновлення у РФ "того рівня, який був до повномасштабного вторгнення, по більшості номенклатури".

Зазначимо, що ворог постійно намагається удосконалювати будь-яке озброєння, в тому числі ударні дрони. Українські фахівці вивчають будь-які пристрої, виявлені на збитих російських безпілотниках.

Противник накопичує певні засоби для ударів по Україні і має достатньо безпілотників, щоб атакувати ними щодня.

Війська рф за минулий тиждень завдали по Україні 41 ракетний та 237 авіаударів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: