fbpx
Сьогодні
08:38 12 Гру 2023

Відсутні мобільний зв‘язок та інтернет: у роботі Kyivstar стався збій

У мережі Kyivstar стався технічний збій, через це можуть бути недоступні послуги зв`язку та доступу в інтернет у частини абонентів.

Про це повідомила пресслужба Kyivstar, пише Рубрика.

"Спеціалісти компанії працюють над усуненням проблеми. Приносимо абонентам вибачення за тимчасові складнощі та дякуємо за розуміння", зазначили у повідомленні.

Зауважимо, що уранці користувачі повідомляють у соцмережах, що не можуть здійснювати дзвінки і надсилати повідомлення, сайт компанії також не працює.

"Зранку 12 грудня в мережі "Київстару" стався технічний збій, у результаті якого можуть бути недоступні послуги зв'язку та доступу в інтернет у частини абонентської бази. Спеціалісти компанії вже працюють над усуненням проблеми. Приносимо абонентам вибачення за тимчасові складнощі та дякуємо за розуміння", зазначила речниця компанії Ірина Леліченко у коментарі УП.

На час усунення технічних складнощів Леліченко порадила абонентам скористатися послугою "Національний роумінг".

Твої дії, коли відсутній мобільний звʼязок

Основною альтернативою мобільному зв'язку є стаціонарні телефони.

Якщо вони не доступні, то можна підтримувати зв'язок за допомогою месенджерів Viber, WhatsApp, Telegram, Signal, Messenger Facebook, Instagram тощо.

Месенджери будуть працювати за наявності доступу до інтернету, зокрема за умови підключення до Wi-Fi.

За відсутності будь-якого зв'язку та доступу до інтернету у ДСНС рекомендують з дотриманням заходів власної безпеки здійснити переміщення до найближчого об'єкту, який обладнано засобами стаціонарного телефонного зв'язку та/або радіозв'язку. Наприклад, будівлі органів місцевої влади, відділ поліції тощо.

Нагадаємо, що на Львівщині відтепер можна зателефонувати до медиків, поліцейських, рятувальників та працівників газової служби за єдиним номером 112.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: