fbpx
Сьогодні
Фото 12:30 10 Гру 2023

У відповідь на рішення МОК, за допомогою ШІ створили спортивну форму для олімпійської збірної рф: навіщо це рішення

Фото: Телеграм / Ukraine NOW

Чеський журнал Reflex запропонував свій дизайн олімпійської форми для росіян та білорусів, використавши для створення колекції штучний інтелект.

На це звернув увагу Telegram-канал Ukraine Now, пише Рубрика.

У чому проблема?

Нагадаємо, що 8 грудня виконавчий комітет Міжнародного олімпійського комітету (МОК) допустив росіян та білорусів до Олімпійських ігор-2024 у Парижі під нейтральним прапором.

Індивідуальні нейтральні спортсмени будуть запрошені МОК та відповідними федераціями. Лише дуже обмежена кількість спортсменів пройдуть кваліфікацію через чинні системи кваліфікації.

Своєю чергою в.о. міністра молоді та спорту України Матвій Бідний відреагував на це рішення МОК.

Бідний повідомив, що російські спортсмени мають такі самі паспорти, що й окупанти, які вбивають українців. А це означає, що вони несуть частину відповідальності за смерті українців.

Окрім того, МЗС України назвало помилковим рішення Міжнародного олімпійського комітету дозволити російським та білоруським спортсменам взяти участь у Олімпіаді 2024 року в нейтральному статусі.

Яке рішення?

Реагуючи на рішення Міжнародного Олімпійського комітету, чеський журнал Reflex запропонував свій дизайн олімпійської форми для росіян та білорусів, використавши для створення колекції штучний інтелект.

Олімпіада, форма росії

Фото: Телеграм / Ukraine NOW

Як це працює?

Видання зазначає, що доки російські військові на чолі з військовим злочинцем путіним все ще вбивають мирних жителів в Україні, викрадають українських жінок, ґвалтують і катують усіх, хто до них потрапляє, Міжнародний олімпійський комітет подумав, що було б чудовою ідеєю відправити російських та білоруських спортсменів на Олімпіаду до Парижа під нейтральним прапором.

Олімпіада, форма росії

Фото: Телеграм / Ukraine NOW

Олімпіада, форма росії

Фото: Телеграм / Ukraine NOW

"Ми "аплодуємо" та схвалюємо рішення за умови, що спортсмени носитимуть колекцію, яку ми створили для них за допомогою штучного інтелекту Midjourney", зауважили у виданні.

Олімпіада, форма росії

Фото: Телеграм / Ukraine NOW

Олімпіада, форма росії

Фото: Телеграм / Ukraine NOW

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявляв, що кожен у світі має поважати територіальну цілісність націй і Статут ООН, тому росії не зможе ще й спорт та олімпійський рух зробити своєю зброєю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: