fbpx
Сьогодні
20:24 29 Лис 2023

Благодійний фонд BGV запрошує трьох фахівців із протезування для стажування в Ottobock Німеччина

English version here

Фото: Ілюстративне

В Україні під час війни, що триває, внаслідок бойових дій тисячі людей втрачають кінцівки. Відповідно є підвищений попит всередині країни на якісні протези та висококваліфікованих фахівців із протезування, щоб люди з ампутаціями, могли вільно пересуватися. Благодійний фонд BGV запрошує трьох спеціалістів із протезування на тримісячне стажування в німецькій компанії Ottobock, що проходитиме в місті Дудерштадт у період із 8 січня по 28 березня 2024 року.

Про це йдеться на сайті фонду, повідомляє Рубрика.

Ottobock є всесвітньо відомим лідером у сфері виготовлення та встановлення сучасних інноваційних протезів, ортезів, екзоскелетів та колісних крісел. Під час навчальної програми українські фахівці здобудуть навички: як правильно знімати мірки з ампутованих нижніх кінцівок, виготовляти протези, робити їх примірку й підгонку, працювати з ампутованими суглобами вище коліна та психологічно підтримувати пацієнта і членів його родини.

Усі витрати на перебування українських фахівців під час навчання у Німеччині профінансує компанія Ottobock. Фонд BGV покриє логістичні витрати.

Листи з темою «Хочу на навчання до Ottobock» із зазначенням медичної освіти можна надсилати на офіційну пошту фонду: [email protected]

Нагадуємо, що фонд BGV спільно з урядом Естонії реалізовує програму з протезування для захисників України, які втратили нижні кінцівки під час бойових дій. Вже 21 українець мав змогу отримати протези компанії Ottobock в місті Таллінн (Естонія). Фонд BGV також підтримує українських реабілітологів. Зокрема, у листопаді 2023 року в співпраці з естонськими партнерами фонд відправив перших десятьох фахівців із Житомирщини, серед яких фізіотерапевти, ерготерапевти, психологи, до однієї із найсучасніших талліннських лікарень, аби вони перейняли досвід та знання у своїх закордонних колег.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: