fbpx
Сьогодні
Фото, відео 20:52 26 Лис 2023

У трьох областях України рятувальники ліквідовують наслідки негоди

Фото: Фейсбук / ДСНС

Наразі в Україні над ліквідацією наслідків негоди працює майже 500 фахівців Державної служби з надзвичайних ситуацій. Також залучена 131 одиниця пожежної та іншої спеціальної техніки.

Про це ДСНС повідомляє у Фейсбуці, пише Рубрика.

"Загалом, по всій території України, на ліквідацію наслідків негоди та допомоги населенню, від ДСНС наразі працює майже 500 осіб, а також 131 одиниця пожежної та іншої спецтехніки", – ідеться у повідомленні.

За інформацією Укренерго, внаслідок ускладнення погодних умов знеструмлено 386 населених пунктів у 10 областях. До відновлення залучено бригади обленерго.

В Одеській області надзвичайники 75 разів залучались на ліквідацію наслідків негоди.

Фото: Фейсбук / ДСНС

Робота проводиться як в місті Одеса, так і по регіону. З них: 62 рази надавали допомогу з буксирування вантажних та легкових автомобілів із ускладнених ділянок доріг та вилучили 145 авто (з них 6 автобусів та 5 автомобілів ШМД); прибрано 13 дерев, надано допомогу 248 особам.

Фото: Фейсбук / ДСНС

Рух трасою М15 (Одеса – Рені) заборонений до подолання наслідків негоди.

Встановлений пересувний пункт обігріву за межами села Знамянка Березівського району та пересувний пункт обігріву слідує до пункту пропуску "Тудора" за межами села Старокозаче Білгород-Дністровського району.

Від ДСНС в області залучалось 28 одиниць техніки та 106 осіб.

Фото: Фейсбук / ДСНС

В Кіровоградській області здійснено 27 виїздів для ліквідації наслідків погіршення погодних умов, з них: 19 разів надавали допомогу з буксирування вантажних та легкових автомобілів із ускладнених ділянок доріг та вилучили 22 транспортних засобів, в яких перебувало 25 осіб; тричі залучалися на ліквідацію наслідків ДТП; п'ять разів розпилювали та прибирали дерева, що впали на автомобіль, проїжджі частини доріг та тротуари.

Від ДСНС в області залучалось 28 одиниць техніки та 106 осіб.

Фото: Фейсбук / ДСНС

У Миколаївській області рятувальники 18 разів залучались до ліквідації наслідків негоди. З них: 14 разів надавали допомогу з буксирування вантажних та легкових автомобілів з ускладнених ділянок доріг та вилучили 22 транспортних засобів, в яких перебувало 25 осіб; 4 рази розпилювали та прибирали дерева, що впали на проїжджі частини доріг.

Від ДСНС залучались 83 особи та 21 одиниця техніки.

Фото: Фейсбук / ДСНС

Довідка

Через негоду на трасі Одеса-Київ перекрили рух усіх видів транспорту.

"У звʼязку з погіршенням погодних умов з 19:30 діє заборона руху усіх транспортних засобів на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-05 Київ – Одеса км 274+435 – км 466+700″, – повідомив в Телеграмі повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Орієнтований час заборони руху – 4 години.

Інформацію про зняття заборони та відновлення руху автотранспорту нададуть додатково.

Нагадаємо, на Одещині та Київщині через погіршення погодних умов 27 листопада всі заклади освіти навчатимуться дистанційно.

Як повідомлялося, за прогнозами синоптиків, погода погіршуватиметься. Відповідно до повідомлень Українського гідрометеорологічного центру 26 та 27 листопада очікуються сильні снігопади, ожеледиця, хуртовини, посилення вітру тощо.

Також повідомлялося, через посилення негоди рух на автодорозі М-15 Одеса-Рені (на м. Бухарест) перекрито для всіх видів транспорту. Також запроваджено обмеження в русі для великовантажних транспортних засобів на автодорозі М-05 Київ – Одеса.

Окрім того, 26 листопада внаслідок погіршення погоди найближчим часом розпочинає цілодобову роботу Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах.

В Одеській області внаслідок снігу та ожеледиці на території регіону, лише за кілька годин, стало майже 50 автомобільних аварій.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: