fbpx
Сьогодні
Фото, відео 14:30 26 Лис 2023

На Одещині через хуртовину та ожеледицю за кілька годин сталося майже 50 ДТП

Фото: Головне управління Національної поліції в Одеській області

В Одеській області внаслідок снігу та ожеледиці на території регіону, лише за кілька годин, стало майже 50 автомобільних аварій.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Головне управління Національної поліції Одеської області.

Як повідомили правоохоронці, станом на 11 ранку до правоохоронців надійшло 48 повідомлень про ДТП. Найбільше аварій у Біляївському та Білгород-Дністровському напрямках за участю вантажівок та рейсових автобусів.

"Один із таких автобусів, який рухався з міста Софія у напрямку міста Ізмаїл, неподалік села Орлівка Ренійської громади з'їхав у кювет.

Дев'ятнадцятеро пасажирів і два водії не постраждали. Поліцейські доставили їх на своєму транспорті в одну із місцевих шкіл, де їм надається прихисток та допомога", зазначили у пресслужбі.

Снігопад, хурделиця

Фото: Головне управління Національної поліції в Одеській області

Також ще один автобус з 42 пасажирами, серед яких 5 дітей, застряг на узбіччі дороги біля села Новосільське. Правоохоронці евакуювали людей до місцевої школи, де їм надали прихисток.

Що відомо про негоду в Одеській області

Сьогодні, 26 листопада, Одеський регіон накрила сильна негода – хурделиця та ожеледиця, внаслідок чого понад сотня населених пунктів залишилися без світла, в Одесі штормовий вітер повалив 14 дерев.

На трасі М15 Одеса – Рені заборонили рух будь-якого транспорту. Також обмеження в русі для вантажівок ввели на трасі М-05 Київ – Одеса.

Снігопад, хурделиця

Фото: Головне управління Національної поліції в Одеській області

Як пише ДСНС, рятувальники вже здійснили 30 виїздів. З заметів продовжують звільняти автомобілі. Залучено 32 одиниці техніки та 110 рятувальників.

Снігопад, хурделиця

Фото: Головне управління Національної поліції в Одеській області

"В кареті швидкої допомоги, яку зранку витягали зі снігових заметів та супроводжували підрозділи ДСНС, знаходилась вагітна жінка. Наразі вона народжує в лікарні", – пише пресслужба.

Протягом дня синоптики прогнозують мокрий сніг, дощ та ожеледицю, вітер північно-східний, 25-30 м/с.

Нагадаємо, що за даними Sinoptik.ua, погода на вихідних буде неоднорідною, але загалом вельми некомфортною — із сильними снігопадами в одних регіонах і дощами з пронизливим вітром в інших.

Окрім того, 26 листопада внаслідок погіршення погоди найближчим часом розпочинає цілодобову роботу Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: