fbpx
Сьогодні
14:45 21 Лис 2023

У Парижі Сад рослин модернізують за допомогою українських труб: у чому рішення

Фото: ШоТам

Нікопольська компанія Сентравіс виготовила та поставила безшовні нержавіючі труби для французького Саду рослин у Парижі. Загалом було відвантажено близько 40 тонн.

Про це ШоТам повідомили у компанії, пише Рубрика.

У чому проблема?

Безшовні труби — це один з найбільш популярних різновидів високотехнологічної трубної продукції, яка виготовляється без швів, стиків та інших сполучних елементів. Вони незамінні в тих сферах і галузях, де потрібно забезпечувати підвищені показники міцності та надійності.

Як відомо Сад рослин у Парижі було започатковано ще у XVII столітті. Це найстаріший ботанічний сад французької столиці і перший відкритий для публіки. Протягом багатьох століть у ньому саджали рідкісні рослини з усіх куточків світу.

Сад рослин у Парижі

Фото: ШоТам

Сад рослин входить у склад Національного музею природознавства. На його території знаходяться чотири великі відділи – музей мінералогії, музей палеонтології, музей ентомології та велика галерея еволюції. А також зоопарк та акваріум.

Яке рішення?

Нікопольська компанія передала українські труби для модернізації французького комплексу. Адже, Сад рослин є впізнаваним та популярним місцем серед мешканців та гостей Парижу, а тому потребує належного та сучасного нагляду.

Як це працює?

Зазначають, що особливою гордістю паркової зони Саду рослин вважаються оранжереї, перші з яких були побудовані ще в XIX столітті зі скла та металу, і в той час вважалися найбільшими у світі.

Сад рослин у Парижі

Фото: ШоТам

Саме вони стали прототипом сучасних теплиць та оранжерей. Для повноцінного функціонування їм потрібна підтримка постійної температури що дає можливість вирощувати тут рідкісні види, що не ростуть у Франції.

Щоб стати постачальником, компанія "Сентравіс" пройшла процедуру сертифікації.

"Ми з радістю беремося за цікаві та знакові проєкти, які допомагають робити цей світ кращим. Для нас це додаткове джерело мотивації і свідчення, що українські рішення та товари можуть конкурувати з кращими світовими виробниками", – прокоментував виконання замовлення директор з продажів Сентравіс Артем Атанасов.

Також нещодавно компанія повідомляла про участь у ще одному відомому світовому проекті – будівництві міжнародного експериментального термоядерного реактора (ITER).

Що відомо про компанію Сентравіс

Сентравіс входить в десятку найбільших світових виробників безшовних нержавіючих труб. Наразі компанія має офіси у США, Німеччині, Італії, Швейцарії, Польщі, Об'єднаних Арабських Еміратах та співпрацює з Benteler Automotive, Buhlmann Group, Webco, – різними компаніями на різних континентах.

У 2023 році Сентравіс увійшов до 50 найбільших українських експортерів.

Нагадаємо, що у Києві на вулиці Алматинській у Дніпровському районі створили та облаштували сквер "Кусум". Основним меценатом облаштування скверу виступила група фармацевтичних компаній "Кусум".

Окрім того, у Києві на розі вулиць Олеся Гончара й Богдана Хмельницького оновили колишній сквер Зої Космодемʼянської. Концепція нового простору має назву Acoustic Park.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: