fbpx
Сьогодні
Фото 13:04 16 Лис 2023

У Селидовому на Донеччині знайшли тіло третьої жертви удару рф

Фото: ДСНС

У місті Селидове Донецької області знайшли тіло ще однієї загиблої людини внаслідок ракетного удару, якого російські війська завдали у середу, 15 листопада.

Про це повідомили в ДСНС, інформує Рубрика.

Рятувальники дістали з-під завалів тіло третьої загиблої людини на місці частково зруйнованої житлової 4-поверхівки. Аварійно-рятувальні роботи тривають.

Фото: ДСНС

Інші двоє загиблих — це 85-річна жінка та 59-річний чоловік, який мешкав на останньому поверсі зруйнованого будинку.

Аварійно-рятувальні та пошукові роботи на місці частково зруйнованого 4-поверхового будинку тривають уже другу добу.

Перед знайденням третього тіла рятувальники повідомляли, що під завалами можуть перебувати 2 людини.

Фото: ДСНС

Окрім того, троє людей травмовані. Водночас 6 людей вдалося врятувати, серед них — дитина.

Руйнувань зазнав приватний житловий будинок, також частково зруйновано 4-поверховий житловий будинок, пошкоджено ще 16 приватних та 7 багатоквартирних будинків.

Нагадаємо, у ніч на 15 листопада у місті Селидове Донецької області російські загарбники обстріляли житловий будинок, унаслідок чого обвалився під'їзд.

Ранкова атака рф 16 листопада

Зранку російські терористи з півдня випустили по Україні ударні безпілотники, ймовірно, "Шахеди". Групи ударних дронів рухалися у напрямку Хмельницької області.

Пізніше в регіоні пролунали вибухи через роботу ППО.

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігнат підтвердив інформацію про атаку "Шахедів". Він закликав жителів, особливо міста Старокостянтинів, залишатися в укриттях до відбою тривоги.

Загалом російські окупанти у ніч на 16 листопада атакували Україну 18-ма ударними БпЛА типу Shahed. Протиповітряна оборона приземлила 16 ворожих безпілотників та одну керовану авіаційну ракету Х-59 .

Нагадаємо, Україна зможе створити потужний "повітряний купол" над своєю територією, який максимально захищатиме її від ворожих атак, якщо отримає все, що описано у візії Повітряних сил, ухваленої ще до повномасштабної війни.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: