fbpx
Сьогодні
09:50 14 Лис 2023

На Донеччині за добу поранені 3 цивільних, а на Херсонщині 3 загиблих та 15 постраждалих

Фото: t.me/khersonskaODA

Минулої доби, 13 листопада, внаслідок російської агресії в Донецькій області було поранено 3 мирних жителів, а на Херсонщині 3 людини загинули, ще 15 осіб отримали поранення – серед них 1 дитина.

Про це пише Рубрика, посилаючись на голову Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, в.о. начальника Донецької ОВА Ігоря Мороза.

Донецька область

Як повідомив виконуючий обов'язки голови Донецької ОВА, в регіоні 13 листопада російські загарбники поранили 3 цивільних: 2 людей в Авдіївці, 1 особу у Красногорівці.

Окрім того, ворог 4 рази обстріляв Курахівську громаду: пошкоджено 4 приватні будинки у Гострому, в зоні ураження приватний сектор і промзона в Кураховому, під вогнем Успенівка, Веселий Гай і Ганівка. У Селидовому пошкоджено будинок.

На Горлівському напрямку у Торецькій громаді обстріляні Південне і Північне — пошкоджено 1 адмінбудівлю, 2 будинки і 3 інфраструктурні об'єкти. У Часовоярській громаді пошкоджені 2 будинки, 2 господарчі споруди і 2 промислові будівлі. У Соледарській громаді під вогнем Роздолівка, Васюківка і Міньківка.

На Лисичанському напрямку у Сіверську пошкоджено будинок, адмінбудівлю та інфраструктурний об'єкт. Лиманська громада зазнала 7 обстрілів.

Херсонська область

Своєю чергою Прокудін зазначив, що 13 листопада російські агресори масовано обстріляли центральну частину Херсона та вкрили вогнем одну з лікарень у Херсоні.

Унаслідок удару по лікарні постраждали двоє медпрацівниць, 24 та 41 рік, а також 81-річний пацієнт медзакладу. В усіх – мінно-вибухові травми. Також було знищено "швидку" та інші автомобілі.

Також у центрі Херсона від поранень загинули 62-річна херсонка та 45-річний херсонець.

Окрім того, під вогнем на околиці Херсона опинилося авто з родиною, де знаходилось немовля. Машина загорілася, дідусь дівчинки 64-річний чоловік загинув, а мати – у важкому стані. Дитина теж в лікарні.

Загалом за добу в Херсонській області 3 людини загинули, ще 15 осіб отримали поранення.

Загалом по Херсонській області за минулу добу зафіксовано 124 обстріли. Російські військові поцілили в:

  • житлові квартали населених пунктів;
  • медичну установу,
  • навчальний заклад,
  • адмінбудівлю,
  • торговельний порт та заклад громадського харчування у Херсоні,
  • територію та будівлі заводів у Бериславі.
Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: