fbpx
Сьогодні
17:59 14 Лис 2023

Ворог продовжує наступальні дії одночасно на декількох східних напрямках, – Сирський

Фото: Телеграм / СИРСЬКИЙ

Армія рф продовжує вести наступальні дії одночасно на декількох східних напрямках.

Про командувач східного угруповання військ генерал-полковник Олександр Сирський повідомив у Телеграмі, пише Рубрика.

«Ворог не відмовляється від своїх планів та продовжує наступальні дії одночасно на декількох східних напрямках. Зокрема, попри великі втрати росіяни атакують наші частини, які обороняються в районі Куп'янська. Крім того, ворог збільшив кількість використання дронів-камікадзе», – ідеться у повідомленні.

За словами Сирського, на півночі та півдні від Бахмута російські війська намагаються перехопити ініціативу, шляхом проведення контратак.

«Втім, наші оборонці розбивають усі плани та намагання окупантів захопити нашу землю. Ворог щодня втрачає свої наступальні спроможності», – зазначив Сирський.

За два тижні в районі відповідальності ОСУВ «Хортиця» російські війська втратили понад 4 тисячі осіб. Знищено та пошкоджено понад 500 одиниць військової техніки окупантів.

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, минулої доби, 13 листопада, Сили оборони ліквідували ще майже 1000 окупантів, таким чином загальні втрати російських військ з початку повномасштабного вторгнення в живій силі вже склали майже 313 з половиною тисяч солдатів. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: