fbpx
Сьогодні
Фото 13:31 08 Лис 2023

На Харківщині ворожий безпілотник атакував авто правоохоронців: травмувалися 3 поліціянтів

English version here

Фото: Телеграм / МВС України

У Дворічній Харківської області російський безпілотний літальний апарат атакував автомобіль поліцейських, унаслідок чого троє правоохоронців з контузією знаходяться в лікарні.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм МВС.

Як повідомили правоохоронці, слідчо-оперативна група їхала на завдання, а саме на затримання колаборантів. Під час руху авто їх атакував російський безпілотник.

Авто поліцейських, Харківщина

Фото: Телеграм / МВС України

"Поліцейські одразу впізнали звук безпілотника, який їх переслідував. Правоохоронці спробували відірватися, але зрозуміли, що їм це не вдасться, вистрибнули з автівки за секунди до того, як дрон скинув гранату та пролунав вибух", розповіли у пресслужбі МВС.

Авто поліцейських, Харківщина

Фото: Телеграм / МВС України

На цей час троє правоохоронців з контузією знаходяться в лікарні.

Ситуація у Харківській області

Протягом минулої доби ворог з авіації, артилерії та мінометів обстрілював населені пункти Ізюмського, Чугуївського та Куп'янського районів.

  • Унаслідок обстрілу смт Куп'янськ-Вузловий з РСЗВ "Ураган" загинув 57-річний чоловік. Пошкоджено будівлю залізничного вокзалу.
  • Російські терористи завдали ударів з різних видів озброєння по Вовчанську. Знищені та пошкоджені будинки місцевих мешканців, зайнялася пожежа на складі приватного підприємства, горіли господарчі споруди.
Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: