fbpx
Сьогодні
13:52 07 Лис 2023

За кордоном українок безплатно навчатимуть високооплачуваних професій: у чому рішення

English version here

Фото: Бізнес Дія

За кордоном, в рамках проєкту Projector Foundation спільно з ЄС, українські біженки та жінки зі статусом ВПО зможуть отримати безкоштовне навчання у сфері креативних та IT-індустрій.

Про це пише Рубрика, посилаючись на yavp.pl.

У чому проблема?

Через війну десятки тисяч українок змушені покинути свої домівки та виїхати за кордон ти в інший більш безпечний регіон країни. Окрім того, що їм довелося майже все залишили вони втратили ще й роботу.

Яке рішення?

Projector Foundation спільно з ЄС оголошує набір на безкоштовне онлайн навчання у сфері креативних та IT-індустрій для українок за кордоном та в Україні.

Як це працює?

Як розповідають, нові навички для початку кар'єри можна отримати за 13 напрямами.

Оголосили старт набору на безкоштовне онлайн навчання. Даний проект охопить 1000 учасниць.

Стартує проєкт у листопаді. У переліку напрямів:

  • графічний та веб-дизайн,
  • SMM та програмування.

На навчання можуть подаватися повнолітні біженки за кордоном, які не мають роботи, та жінки зі статусом ВПО в Україні. Для участі в конкурсі достатньо буде документа, який підтверджує статус людини відповідно до країни, де вона знаходиться.

"Хочемо підсилити жінок та допомогти опанувати нові навички для початку кар'єри у креативному чи IT секторі – щоб українки мали фінансову незалежність і гідну оплату праці. На курсах студентки працюватимуть з реальними замовниками та отримають готові кейси у портфоліо, після його завершення", – повідомляють на сторінці Projector.

Частиною навчання стануть консультації з HR, доступ до онлайн-бібліотеки Projector Library та кар'єрного сервісу LEZO.

Однією із умов є володіння англійською мовою на рівні не нижче Untermediate. Дедлайн подачі заявок 14 листопада 2023 року (о 23:00). Зареєструватися можна за посиланням.

Навчання створено за фінансової підтримки ЄС та інформаційної підтримки Міністерства економіки України.

Нагадаємо, що Projector Foundation за підтримки ІСАР Єднання розпочинають втілення у життя проєкт, у якому жінки з деокупованих територій України зможуть пройти курс безоплатного дистанційного навчання у сфері креативних та IT-індустрій.

Окрім того, перші в Україні водійські курси для жінок, які опинилися у складних життєвих обставинах через війну, відкрили в Києві.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: