fbpx
Сьогодні
17:56 16 Жов 2023

В Україні стартує безоплатний IT-курс для жінок із деокупованих територій: як працює це рішення

English version here

Projector Foundation за підтримки ІСАР Єднання розпочинають втілення у життя проєкту, У межах ініціативи жінки з деокупованих територій України зможуть пройти курс безоплатного дистанційного навчання у сфері креативних та IT-індустрій.

Як долучитися – розповідає Рубрика, посилаючись на сайт Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

У чому проблема?

Через військове вторгнення рф багато українок були змушені покинути свої домівки. Дехто з них втратив роботу.  До того через брак вакансій за фахом вони змушені шукати себе в інших напрямках.

На щастя, сьогодні існують громадські організації та фонди, які надають допомогу переселенцям, зокрема, жінкам.

Яке рішення?

Projector Foundation за підтримки ІСАР Єднання розпочинають втілення у життя проєкту, у межах якого жінки з деокупованих територій України зможуть пройти курс безоплатного дистанційного навчання у сфері креативних та IT-індустрій.

Навчання проводиться за трьома напрямами:

Як це працює?

У межах курсу студентки працюватимуть над замовленням реального клієнта. Це дасть їм змогу отримати не тільки теоретичні знання, але й практичні навички, необхідні для роботи на початковому рівні.

Навчання проводиться за трьома напрямами: Web-design Beginning (30 осіб, тривалість – 3 місяці); IT Project Management (20 осіб, тривалість – 3 місяці); SMM (20 осіб, тривалість – 2 місяці).

Після закінчення курсу учасниці отримають сертифікат і готові кейси для свого портфоліо. Охочі проходити навчання можуть зареєструватися за посиланням.

Дедлайн подачі заявок – 17 жовтня 2023 року (23:00).

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: