fbpx
Сьогодні
14:19 31 Жов 2023

Зеленський провів тривалу та важливу Ставку: у день Чорного моря говорили про безпеку в цьому регіоні

Фото: Офіс Президента

31 жовтня президент Володимир Зеленський провів важливу тривалу Ставку щодо безпеки у Чорноморському регіоні

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм Глави держави.

Як зауважив український лідер, 31 жовтня, у Міжнародний день Чорного моря обговорили безпеку саме в цьому регіоні. Розглянули такі питання:

  • Безперешкодна робота "зернового коридору"

"Боротьба з діями ворога, які ставлять під загрозу мирне судноплавство. Зниження спроможностей ворожого флоту. Доповіді командувача ВМС ЗСУ Неїжпапи, начальника ГУР МО Буданова, голови СБУ Малюка", зазначив Зеленський.

  • Безпека Одещини

Президент наголосив, що на Одещині є першочерговим захист людей, енергетичних об'єктів, портової інфраструктури.

"Посилення регіональної системи ППО. Так само посилення протиповітряної оборони та захист об'єктів критичної інфраструктури в прикордонних та прифронтових регіонах. Командувач Повітряних сил Олещук", підкреслив Президент.

  • Ситуація на фронті

Зі слів Глави держави – головні напрямки: Куп'янськ, Авдіївка, Херсон.

З цього приводу заслухали доповіді головкома Залужного, командувачів Сирського, Тарнавського, Гнатова, Москальова, Содоля.

"Нарощування вітчизняного виробництва артсистем та артснарядів натівського стандарту. Графіки постачання від партнерів. Доповіді міністра оборони України Умєрова та міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Камишіна", резюмував український лідер.

Нагадаємо, що нещодавно Камишін заявляв, що попри нарощування виробництва боєприпасів на вітчизняних заводах, Україна потребує постачання від країн-партнерів.

Своєю чергою міністр оборони Рустем Умєров на зустрічі з міністром з питань стратегічних галузей промисловості Олександром Камишіним обговорив питання збільшення виробництва зброї для фронту та спрівпрацю з міжнародними партнерами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: