fbpx
Сьогодні
09:24 31 Жов 2023

На Донеччині окупанти пошкодили теплоелектростанцію: мешканці залишилися без світла

Фото: Донецька обласна прокуратура

Ввечері, 30 жовтня, окупаційні війська завдали удару по одній з теплоелектростанцій ДТЕК у прифронтовому регіоні, внаслідок цього один із населених пунктів Донеччини залишився без електрики.

Про це пише Рубрика, посилаючись на ДТЕК, міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка.

"Вчора ввечері Росія атакувала одну з теплоелектростанцій ДТЕК у прифронтовому регіоні. Внаслідок терористичного обстрілу було серйозно пошкоджено обладнання, через це без світла та води опинилися мешканці одного з населених пунктів поряд зі станцією. На щастя, обійшлося без постраждалих", зазначили у компанії.

Як зауважили у ДТЕК, одразу після припинення обстрілів енергетики розпочали активну роботу з усунення наслідків.

Станом на ранок 31 жовтня вони докладають усіх зусиль для якнайшвидшого відновлення енергопостачання у домівках українців.

Своєю чергою Клименко повідомив, що в Донецькій області у понеділок ввечері ворог з артилерії обстріляв об'єкт енергетичної інфраструктури. Підрозділи ДСНС оперативно ліквідували пожежу.

Ситуація у Донецькій області станом на 31 жовтня

За даними в.о. начальника Донецької ОВА Ігоря Мороза, ворог не припиняє обстрілювати підконтрольну частину Донецької області:

  • на Волноваському напрямку пошкоджено 2 будинки у Новоукраїнці, під вогнем Максимівка і Вугледар. У Комарі пошкоджено 3 будинки, 3 автівки і лінію електропередач;
  • на Донецькому напрямку 1 людина загинула і 5 будинків пошкоджено в Острівському Курахівської громади. У Восході Очеретинської громади пошкоджено лінію електропередач, зафіксовано обстріли околиць Мар'їнської громади,
  • на Горлівському напрямку пошкоджено крамницю в Залізному Торецької громади. У Часовоярській громаді пошкоджено 3 багатоповерхівки, промислову будівлю і гаражний кооператив.
  • на Лисичанському напрямку у Серебрянці Сіверської громади пошкоджено будинок. Зафіксовано 6 обстрілів Лиманської громади.

Загалом за добу росіяни вбили 1 жителя Донеччини.

Фото: Телеграм / Ігор Мороз / в.о. начальника Донецької ОВА

Нагадаємо, що у ніч на 31 жовтня російські війська вдарили ракетами по Миргородському району Полтавської області, за попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих та пошкоджень інфраструктури. Також у Хмельницькій області пролунали вибухи. На Миколаївщині працювала ППО.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: