fbpx
Сьогодні
Відео 13:50 29 Жов 2023

Поблизу Красногорівки ЗСУ розбили колону росіян, які намагалися прорвати оборону

Фото: Скріншот з відео / Телеграм / Сухопутні війська

Українські захисники показали відео, на якому видно, як оборонцям вдалося розбили російську колону, що намагалася прорвати оборону у Донецькій області біля Красногорівки.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм Сухопутних військ.

З відео видно, як російська техніка рухається у бік захисників поблизу села Красногорівка.

Військові уточнюють, що на відео показана робота артилерії 31 ОМБр, 110 ОМБр, 116 ОБрТрО та Окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького.

Окрім того, за даними британської розвідки, під Авдіївкою російська армія зазнала одних із найгірших втрат за 2023 рік, і ймовірно, запити командування знову розходяться з реальними можливостями військових.

Нагадаємо, що загалом минулої доби, 28 жовтня, Сили оборони ліквідували ще понад 600 окупантів, таким чином загальні втрати російських військ з початку повномасштабного вторгнення в живій силі склали понад 299 тисяч солдатів.

Своєю чергою командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський заявив, що на Мелітопольському напрямку українські Збройні сили продовжують проводити наступальну операцію.

Як повідомив Тарнавський, загальні втрати ворога склали 489 осіб. 13 російських загарбників виявили бажання здалися в полон, додав Головнокомандувач.

Окрім того українські оборонці знищили:

  • 25 одиниць військової техніки росіян, зокрема 8 танків, 3 ББМ, 10 БпЛА, 4 автомобілі,
  • 5 складів боєприпасів ворога, зауважив генерал.
Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: