fbpx
Сьогодні
08:32 31 Жов 2023

Уночі окупанти завдали удару по Полтавщини, на Хмельниччині та Миколаївщині працювала ППО

English version here

Фото: З відкритих джерел

У ніч на 31 жовтня російські війська вдарили ракетами по Миргородському району Полтавської області, за попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих та пошкоджень інфраструктури. Також у Хмельницькій області пролунали вибухи. На Миколаївщині працювала ППО.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм голови Полтавської ОВА Філіпа Проніна, на Facebook першого заступника начальника Хмельницької ОВА Сергія Тюріна, Повітряні Сили.

Миколаївська область

Повітряники у ніч на 31 жовтня повідомили про російську атаку дронів і роботу протиповітряної оборони у Миколаївській області.

"Зафіксовано БПЛА типу Shahed в Миколаївській області. У Миколаївській області працює ППО по ударних БПЛА", зазначили у ПС ЗСУ.

Як писала Рубрика, вночі, 27 жовтня, російські загарбники влаштували чергову повітряну атаку по південним областям України, застосувавши ударні дрони.

Війська рф спрямовували дрони-камікадзе двома хвилями – у кожній було по три БПЛА. Під атаку потрапили Миколаївська та Херсонська області.

"На жаль, сталося потрапляння в об'єкт інфраструктури. Виникла пожежа, але вона не критична, локалізована, і рятувальники працюють", – сказала Гуменюк про "приліт" у Миколаївській області.

Полтавська область

Як повідомив очільник області, ворог завдав нічного ракетного удару по Миргородському району.

"За попередньою інформацією, без постраждалих, пошкоджень цивільної чи критичної інфраструктури не зафіксовано", – зазначив він.

Нещодавно, 29 жовтня, окупаційні війська вже завдавали удару ракетою по Миргородському району. Тоді внаслідок атаки ніхто не постраждав, пошкоджень цивільної інфраструктури не було.

Хмельницька область

Також уночі, 31 жовтня, на Хмельниччині пролунали вибухи під час повітряної тривоги. Тюрін повідомив у соцмережі про роботу ППО.

Чиновник також зазначив, що постраждалих та руйнувань внаслідок атаки БпЛА немає.

Раніше у Повітряних силах ЗСУ попереджали про безпілотники в Хмельницькій області, які рухалися курсом на Старокостянтинів.

Нагадаємо, 25 жовтня окупанти ворог завдав удару по території поблизу Хмельницької АЕС. Внаслідок цього у містах Славута та Нетішин було порушено електропостачання.

Вибухи не вплинули на роботу АЕС, але на території станції пошкоджено будівлі. Також у результаті нічного удару безпілотників зазнали пошкоджень 1 760 цивільних об'єктів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: