fbpx
Сьогодні
16:34 31 Жов 2023

DZO змінюється, щоб зробити бізнес з державою простішим: у чому рішення

"Держзакупівлі.онлайн" (DZO) – один із ключових майданчиків системи Prozorro. Щодня тут укладаються тисячі угод, за кожною з яких – унікальна історія взаємодії українського бізнесу з державою.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

З початком повномасштабного вторгнення DZO, як і весь український бізнес, відчув потребу в трансформації, щоб відповідати викликам часу, продовжити надавати якісний сервіс та мати змогу розвиватися у нових реаліях.

За рік на Prozorro оголосили закупівлі на 589 млрд грн. Різниця у 40 млрд грн між очікуваною вартістю і фактичною сумою контрактів свідчить про ефективність та прозорість системи.

 Яке рішення?

 Сьогодні майданчик змінюється, аби досвід цієї взаємодії став яскравою згадкою про зручність та відкриту конкуренцію, бо з DZO легко, людяно, прозоро.

Основна мета ребрендингу DZO —  стати ще сучаснішою платформою та підкреслити місію мотивувати український бізнес будувати взаємини з державою.

"Свого часу ми одні з перших підтримали бажання держави стати прозорішою та простішою для людей, тож стали одним із ключових онлайн-майданчиків Prozorro у 2016 році. За ці 7 років нашим сервісом скористались понад 10 тисяч державних установ, і ще головніше — понад 50 тисяч підприємців знайшли своїх клієнтів, чим ми дуже пишаємося", – розповів генеральний директор DZO Василь Кольга.

Як це працює?

 Зміни, які зроблять взаємодію бізнесу та держави ще зручнішою

Платформа "Держзакупівлі.онлайн" представила оновлений інтерфейс, який буде поступово наповнюватися новими рішеннями задля кращого досвіду взаємодії користувачів з майданчиком.

Також DZO повністю змінив свій візуальний стиль, включно з комунікаційною платформою та логотипом. Основа нової комунікації – платформа "Бізнес з державою починається тут", в яку закладено реальні історії закупівель на майданчику DZO:

  • там, де адміністрація опери придбала сатин, штапель та гіпюр для світової прем'єри;
  • там, де столяр Микола виконав замовлення по виробництву парт для школи;
  • там, де програміст Олег продав послуги з адміністрування сайту для міської ради.

Держзакупівлі.онлайн – це історія не лише про бізнес-взаємодії, а й кроки на зустріч та рішучість людей, які кожного дня пишуть історію країни. Саме цю ідею у трансформації платформи втілила команда YARCHE. Як розповів СЕО агенції Данило Мартинов, представники платформи та бізнесу відзначили головну рису платформи, яку заклали у кожну лінію змін.

"Держзакупівлі.онлайн" – найлюдяніша платформа в системі Prozorro. Це ми зрозуміли, поспілкувавшись як із замовниками, так і з підприємцями. І саме ця характеристика стала основою ребрендингу та нової комунікації", – розповів Данило Мартинов, СЕО агенції YARCHE.

Команда DZO очікує, що завдяки ребрендингу український бізнес вкотре переконається в тому, що державні закупівлі – це легко, людяно та прозоро.

Що відомо про компанію

 "Держзакупівлі.онлайн" – платформа державних закупівель в системі Prozorro. Це місце, де підприємці роблять бізнес з державними організаціями.

Нагадаємо, усі закупівлі, які не стосуються озброєння та військової техніки, знову проводитимуться у системі Prozorro, що створить додаткові можливості саме українському бізнесу активніше брати у них участь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: