fbpx
Сьогодні
Фото 18:50 28 Жов 2023

Армія рф атакувала Корабельний район Херсона: постраждав цивільний

російська армія вкотре за день атакує Корабельний район Херсона. Близько 16:30 під ворожий удар потрапив цивільний.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Херсонську обласну військову адміністрацію.

 "У чоловіка діагностували поранення голови та шиї. Потерпілого госпіталізували до хірургічного відділення, де лікарі надають йому допомогу", – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що внаслідок обстрілу Херсона з боку російських окупаційних військ у Корабельному районі пошкоджено мережу електроживлення.

Херсон, обстріл

Відключено орієнтовно 2 тисячі споживачів, переважно приватний сектор.Над відновленням працюватимуть, поки не повернуть електрику усім споживачам.

Ситуація в Херсонській області

Після звільнення правобережжя Херсонської області частина регіону знаходиться під постійними обстрілами окупантів. Росіяни атакують цивільне населення з важкого озброєння, артилерії та авіації.

Сьогодні, 28 жовтня, російські війська вкрили вогнем село Іванівка, що на Херсонщині. У результаті обстрілу постраждали двоє людей. Окупанти атакували населений пункт біля 12:30.

Внаслідок обстрілів поранення отримали:

  • 40-річний чоловік;
  • 60-річна жінка.

Нагадаємо, вчора, 27 жовтня, ворожа армія вкотре обстріляла Херсонську область. У селищі Зеленівка Херсонського району окупанти поцілили в житловий будинок, до розборів завалів залучили 12 спеціалістівРятувальники знайшли тіло чоловіка, його особа встановлюється.

Також увечері цього ж дня окупанти вдарили по центральній частині Херсона.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: