fbpx
Сьогодні
19:37 27 Жов 2023

Війська рф увечері масовано обстрілюють центр Херсона: у місті чути гучні вибухи

Фото ілюстративне

Сьогодні, 27 жовтня, увечері російські окупанти б'ють по центральній частині Херсона. У місті лунають потужні вибухи.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на голову Херсонської міської військової адміністрації Романа Мрочка у Telegram.

Він розповів, що приблизно о 18:40 у Херсоні пролунав сильний вибух.

Але після нього атака продовжилася.

"В даний час під масованим обстрілом, зокрема, центральна частина міста. Перейдіть до більш безпечних місць! Тримайтеся подалі від вікон", – уточнив чиновник.

Згодом начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив:

"Армія рф обстріляла середмістя Херсона. Поранені семеро людей. Легкі поранення отримали жінки віком 82, 76 і 49 років. Їм надали допомогу в лікарні. Подальше лікування – амбулаторне. Двоє чоловіків 54 років, а також херсонці 55 і 58 років отримали множинні осколкові поранення. Проте ушкодження легкі, їм надано допомогу на місці", – йдеться в дописі.

Зазначається, що на місці влучання зруйновано два приватних будинки, часткові руйнування – трьох, а 10 осель – пошкоджені.

Прокудін додав, що під вогнем був і Берислав.

"Там травмований чоловік 62 років. У нього вибухова травма та множинні садна. Йому на місці надана допомога", – зазначив начальник ОВА

Обстріли Херсона та області

Нагадаємо, російські окупанти регулярно б'ють по Херсону з лівобережжя Херсонської області.  Для атак вони використовують, зокрема, артилерію та авіацію. На жаль, через постійні удари гинуть мирні жителі регіону.

Вчора, 26 жовтня, внаслідок чергового обстрілу окупантів загинув правоохоронець. Він отримав легкі поранення.

Сьогодні, 27 жовтня, ворожа армія вкотре обстріляла Херсонську область. Відомо про одного загиблого мирного мешканця та одного пораненого в селищі Зеленівка.

Також сьогодні окупанти скинули вибухівку з безпілотника на літнє подружжя в Михайлівці Херсонської області. Вони постраждали.

"Внаслідок скидання вибухівки поранення отримав 79-річний місцевий житель, а також його 73-річна дружина", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обох потерпілих госпіталізували до лікарні. Медики надають їм необхідну допомогу.

Як повідомлялось, 25  жовтня російські окупанти обстріляли Берислав Херсонської області. Під час ворожої атаки загинув 13 річний підліток.

24 жовтня, ворожі війська обстріляли Херсонську область запалювальними снарядами. Внаслідок атаки постраждало чотири мирні мешканці, серед них – дитина.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: