fbpx
Сьогодні
Відео 16:59 27 Жов 2023

Війська рф обстріляли Херсонщину: є загиблий й поранений

Сьогодні, 27 жовтня, ворожа армія вкотре обстріляла Херсонську область. Наразі відомо про одного загиблого мирного мешканця та одного пораненого.

Про це повідомили очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін та очільник МВА Роман Мрочко, пише Рубрика.

У селищі Зеленівка Херсонського району окупанти поцілили в житловий будинок, до розборів завалів залучили 12 спеціалістів.

Рятувальники знайшли тіло чоловіка, його особа встановлюється.

У самому Херсоні через обстріл середмістя постраждав 36-річний чоловік. Його госпіталізували з пораненнями спини й тулуба у стані середньої важкості.

Мрочко уточнює, що поранень чоловік зазнав у результаті обстрілу Дніпровського району поблизу одного із навчальних закладів

За минулу добу російські війська 114 разів обстріляли Херсонську область.

Загалом за добу загарбники випустили по регіону 500 снарядів із мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню "Град", танків, авіації та безпілотників.

Зокрема, 33 снаряди ворог випустив по самому Херсону.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, медичний заклад, будинок культури, навчальний заклад та пошту в Бериславському районі.

"Через російську агресію 1 людина загинула, ще 2 – дістали поранення", – зазначив голова Херсонської ОВА.

Загалом за добу російська армія здійснила один ракетний і 18 авіаційних ударів, а також 35 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях Сил оборони України та населених пунктах.

Довідка

У лікарні помер поранений під час обстрілу 14 вересня на Херсонщині 41-річний чоловік.

"До поліції надійшло повідомлення, що в лікарні помер 41-річний чоловік, який отримав поранення під час ворожого обстрілу Кам'янки 14 вересня", – йдеться у повідомленні поліції Херсонської області.

Зазначається, що понад місяць лікарі боролися за його життя, але поранення виявилися надто тяжкими.

Попередні обстріли Херсонщини

російські окупанти регулярно обстрілюють звільнену правобережну частину Херсонської області. Для атак вони використовують, зокрема, артилерію та авіацію. На жаль, через постійні удари гинуть мирні жителі регіону.

Як повідомлялось, 25  жовтня російські окупанти обстріляли Берислав Херсонської області. Під час ворожої атаки загинув 13 річний підліток.

24 жовтня, ворожі війська обстріляли Херсонську область запалювальними снарядами. Внаслідок атаки постраждало чотири мирні мешканці, серед них – дитина.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: