fbpx
Сьогодні
Фото 21:56 23 Жов 2023

"Нова пошта" оприлюднила фото вантажівок із зруйнованого терміналу в Харкові: у них нібито були заховані БМП

Компанія "Нова пошта" показала фотографії вантажівок із зруйнованого терміналу у Харкові, у яких були нібито заховані БМП.

Про це пише Рубрика з посиланням на пресслужбу компанії.

У Харківському терміналі сортувалися та відправлялися, як і завжди, вантажі із продуктами, валізи із речами, гуманітарна допомога, велосипеди, шини та диски.

Цей термінал обробляв посилки для Харкова та області, тобто для тих людей, які щодня живуть під обстрілами. Ці посилки від їх рідних, друзів, замовлення із інтернет-магазинів та гуманітарна допомога від благодійних фондів.

"Нова пошта – невіддільна частина українського суспільства. Ми доставляємо посилки, вантажі, те, що зв'язує людей з мирним життям, турботу рідних, життєво необхідні речі. Допомагаємо багатьом благодійним та волонтерським організаціям. Ми опрацьовуємо велику кількість гуманітарних вантажів, в тому числі які направляються нашим військовим. Але жодної зброї у нас ніколи не було", — наголосив Климов, співвласник Нової пошти.

Пошкоджений унаслідок атаки термінал у компанії називають інноваційним, оскільки там використовувалося найсучасніше обладнання.

За інформацією співзасновника компанії Володимира Поперешнюка, завтра почнуть ховати загиблих унаслідок обстрілу працівників НП.

За словами співвласника компанії, "Нова пошта" бере на себе витрати на поховання загиблих і лікування поранених внаслідок ракетного удару по терміналу компанії на Харківщині.

"Нова пошта" зібрала фотографії із вмістом вантажівок, які стояли на терміналі під час ракетного обстрілу.

Нагадаємо, близько 22:15 суботи, 21 жовтня, російська армія вдарила двома ракетами типу С-300 по терміналу "Нової пошти" в смт Коротич Харківської області.

Загинули шестеро осіб, ще 17 зазнали поранень.

Як повідомлялося, за інформацією ОВА, семеро поранених – у тяжкому стані, з них п'ятеро перебувають у реанімації (двоє вкрай тяжкі, вони підключені до апаратів ШВЛ).

Наразі "Нова пошта" готує звернення до поштових організацій для засудження російських ударів по цивільних об'єктах.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: