fbpx
Сьогодні
18:00 02 Лип 2023

Нова пошта знизила вартість доставки у Сполучені Штати: у чому рішення

Завдяки зміні системи тарифікації Нова пошта у 4 рази знизила мінімальну вартість доставки посилок у США.

 Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

Українці продають свої товари у США через онлайн-платформи.  Найчастіше через Amazon, eBay, etsy. Найпопулярнішими українськими товарами серед американських споживачів є національний одяг та вироби з українською символікою, декор для дому, хендмейд та крафтові товари — сувеніри, прикраси, аксесуари.

Яке рішення?

"Ми хочемо допомогти українському бізнесу успішно експортувати свої товари по всьому світу, тому домовилися із партнерами про суттєву зміну тарифів до США для наших клієнтів, 70% яких роблять відправки вагою менше ніж 2 кг. Ринок США має чудові перспективи для розвитку. До того ж, безмитний поріг для ввезення товарів тут становить $800, тобто все, що нижче цієї вартості, доставляється без додаткових митних платежів для отримувача", — говорить Юрій Беневитський, CEO Нової пошти Глобал.

Як це працює?

Щоб клієнтам було вигідніше відправляти, Нова пошта запровадила зручну градацію тарифів для посилок з вагою, де є крок – у 100 г. Тобто клієнт сплачує не в межах вагових категорій до 2 кг, до 10 кг та до 30 кг, як було раніше. А різну ціну – за 0,1 кг, 0,4 кг, 1,5 кг тощо.

Нова тарифікація буде єдиною як для приватних, так і для бізнес-клієнтів. Так, зараз доставка документів до 100 гр – коштує 350 грн замість 1300 грн, посилка 0,5 кг – коштує 650 грн замість 1400 грн, а відправлення на 15 кг4600 грн замість 6800 грн.

Термін доставки у США — від 10 днів на будь-яку адресу по всій території країни.

Відправити посилку можна з будь-якого відділення Нової пошти. Для цього можна самостійно створити міжнародну накладку через мобільний додаток та бізнес-кабінет або оператор оформить у відділенні.

Нагадаємо, фінансова компанія NovaPay, що входить до групи компаній "Нова пошта", отримала розширену ліцензію НБУ, яка дозволить надавати нові послуги фізичним особам і бізнесу.

Окрім того, ми повідомляли, що Нова пошта шукає партнерів серед магазинів, кав'ярень, аптек тощо для відкриття нових пунктів приймання та видачі оплачених посилок до 10 кг.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: