fbpx
Сьогодні
10:23 22 Жов 2023

На столичному блокпосту автомобіль збив військового, який від отриманих травм помер

Фото: Національна поліція України

У ніч на 22 жовтня в Києві на столичному блокпосту сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув військовослужбовець.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Нацполіцію.

Як повідомили поліціянти, водій автомобіля "Хонда" вночі близько 00:30 наїхав на військового на блокпосту.

Правоохоронці розповіли, що водій рухався по автодорозі М-01 в напрямку Броварського проспекту у другій смузі для руху з трьох наявних. Через туман коли він запізно побачив вантажний автомобіль та різко загальмував.

ДТП збиття військового на посту

Фото: Національна поліція України

Водій авто не впорався з керуванням та виїхав у крайню праву смугу для руху, де й наїхав на військовослужбовця 1976 року народження. Він в цей час ніс службу на блокпосту. Унаслідок отриманих травм військовий помер.

У поліції наголосили, що водія "Хонди" затримали. Прилад Драгер показав, що на момент ДТП чоловік 1978 року народження був тверезий.

Нагадаємо, що у ніч на 26 травня голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир збив на смерть нацгвардійця на блокпосту в столиці.

Судді, який у стані алкогольного сп'яніння на смерть збив військового Національної гвардії біля блокпоста, продовжили арешт ще на 2 місяці.

Окрім того, також аварія сталася на блокпосту поблизу станції метро "Святошин" у Києві після 12 години ночі 25 липня. 

23-річний водій на великій швидкості скоїв наїзд на двох військових Нацгвардії, які несли службу на блокпосту. Далі автомобіль протаранив ще дві припарковані машини, в одній з яких знаходився військовий ТЦК. Водія взяли під варту на 2 місяці без права внесення застави.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: