fbpx
Сьогодні
11:43 21 Жов 2023

"Воля до перемоги": уперше обличчям журналу Vogue Ukraine стали три відомі українські спортсменки

Ольга Харлан. Фото: AP Photos

Обличчям жовтневого випуску журналу Vogue Ukraine стали легкоатлетка Ярослава Магучіх, фехтувальниця Ольга Харлан та тенісистка Еліна Світоліна.

Про це повідомляє Vogue.

Зазначимо, що осіннє видання Vogue Ukraine Edition вийде з гаслом "Воля до перемоги".

Як повідомляють, уперше в історії журналу редакція присвятила три друковані обкладинки трьом професійним спортсменкам.

журнал Vogue Ukraine.

Фото: Vogue.ua

Vogue зазначає, що героїні нового випуску не тільки демонструють потужні результати в кар'єрі, а й формують нову повістку на міжнародній арені.

Що відомо про трьох українських спортсменок

Раніше ми повідомляли, що Еліна Світоліна та Гаель Монфіс зворушили фото з маленькою донькою в її перший день народження.

У липні цього року Світоліна перемогла першу "ракетку" світу та вийшла у півфінал Вімблдону. Пізніше стало відомо, що українська повідомила про перерву у виступах після завершення участі у Відкритому чемпіонаті США.

Лідерка збірної України з фехтування Ольга Харлан 27 липня здобула перемогу над атлеткою з росії Анною Смірновою в 1/32 чемпіонату світу з фехтування. Поєдинок завершився з рахунком 15:7 на користь українки.

Опісля українська спортсменка відмовилася тиснути руку росіянці. Харлан висунула вперед зброю, запропонувавши "стукнутися" шаблями замість того, щоб тиснути руку Смірновій.

Міжнародний олімпійський комітет 28 липня надав Харлан автоматичну кваліфікацію до участі в Олімпійських іграх.

Згодом Всесвітня федерація фехтування FIE оголосила, що змінить правила рукостискань на офіційних змаганнях.

Нагадаємо, що у березні в Брюсселі українській стрибунці у висоту Ярославі Магучіх, яка стала єдиною легкоатлеткою, якій підкорилася висота 2.00 м, вдалося здобути золоту медаль на етапі "Діамантової ліги".

Також, у вересні українська легкоатлетка після двох срібних медалей тріумфувала на світовій першості. Вона вперше за свою кар'єру стала чемпіонкою світу зі стрибків у висоту та другою українкою, яка здобула цей титул.

Окрім того, українська стрибунка Ярослава Магучіх опинилася серед 11 номінанток престижної премії "Найкраща легкоатлетка світу-2023", яких визначила Міжнародна федерація легкої атлетики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: