fbpx
Сьогодні
10:18 20 Жов 2023

росіяни вночі обстріляли Куп’янськ-Вузловий на Харківщині, є руйнування

Фото: Харківська ОВА

Ворожі війська вночі 20 жовтня здійснили обстріл селища Куп'янськ-Вузловий Куп'янського району Харківської області, пошкоджено крамниці.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, пише Рубрика.

"Близько опівночі ворог завдав ракетного удару по смт Куп'янськ-Вузловий Куп'янського району. Зафіксовано влучання в землю. Пошкоджено навколишні крамниці, постраждалих немає", – зазначив Синєгубов.

За його словами, минулої доби ворог з артилерії, мінометів, ракетного та іншого озброєння обстрілював населені пункти Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів.

Як зазначив голова ОВА, внаслідок обстрілів Вовчанська Чугуївського району пошкоджено будинок дитячої та юнацької творчості і чотири житлові будинки.

Зазнали поранень чоловіки віком 57 та 69 років.

У селі Підлиман Ізюмського району зафіксовано влучання ракети на території приватного подвір'я. Пошкоджено сарай і дах будинку.

Внаслідок обстрілу із РСЗВ "Ураган" села Піски-Радьківські Ізюмського району пошкоджено два приватні будинки, господарчі споруди.

У Харкові 42-річний чоловік, збираючи металобрухт, наступив на невідомий вибухонебезпечний предмет та був поранений. Він госпіталізований у стані середньої тяжкості, зауважив Синєгубов.

Минулої доби піротехніки ДСНС обстежили 12 га території Харківщини і знешкодили 95 вибухонебезпечних предметів.

На Куп'янському напрямку Сили оборони України відбили 30 атак ворога біля Синьківки та Іванівки. Війська РФ не мають просування та зазнає втрат, наголосив очільник ОВА.

Як повідомляла Рубрика, минулої доби росіяни завдали 12 ракетних та 60 авіаційних ударів, здійснили 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Також на Херсонщині ворог завдав авіаудару по Бериславу: одна людина загинула.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: