fbpx
Сьогодні
Відео 11:14 19 Жов 2023

Наєв відвідав родини, які після повномасштабного вторгнення рф залишились жити у Чорнобильській зоні

Командувач Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав дві родини, які після повномасштабного вторгнення російської федерації залишились жити у Чорнобильській зоні.

Про це про це генерал-лейтенант повідомив у Телеграмі, пише Рубрика

"Чорнобильська зона. Тут мешкають понад двадцять родин, які залишились навіть після повномасштабного російського вторгнення", – зазначив командувач.

За словами Наєва, дві родини відірвані від цивілізації, тому що міст, який раніше з'єднував два береги річки зараз зруйнований, тож допомога може надаватися їм тільки військовослужбовцями у межах цивільно-військового співробітництва.

"Сьогодні відвідав бабу Дуню та Івана Кузьмича. Послухав про їхні потреби – це заготівля дров, необхідні ліки та продуктами харчування. Вже частину роботи зроблено і ще допоможемо, щоб ми всі були повністю готовими до зими", – зауважив генерал-лейтенант.

Як повідомляла Рубрика, Україна та Німеччина планують побудувати вітрову електростанцію навколо ЧАЕС.

Нагадаємо, командувач Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав у Чернігівській обласній дитячій лікарні хлопця, постраждалого внаслідок обстрілу російських військ. Також генерал-лейтенант передав закладу допомогу від партнерів.

Також Рубрика повідомляла, що Сергій Наєв показав відео про бойовий шлях начальника медичної частини батальйону Вікторії Кашпур.

Окрім того, напередодні навчального року в межах цивільно-військового співробітництва Командувач Об'єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв передав понад 1500 книжок українською мовою для дітей що лікуються у обласних дитячих лікарнях Сум, Києва, Чернігова, Харкова та Запоріжжя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: