fbpx
Сьогодні
13:44 15 Жов 2023

У столиці впала з багатоповерхівки 12-річна дитина, обставини події встановлює поліція

Фото: Ілюстративне / facebook patrolpolice.gov.ua

У дворі столичної багатоповерхівки на вулиці Миколи Гулака виявили тіло 12-річної дитини, яка попередньо загинула внаслідок падіння з будівлі.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

"Сьогодні близько 12:00 години до поліції надійшла інформація про те, що у дворі багатоповерхівки на вулиці Миколи Гулака виявлено тіло дитини без ознак життя, яка, ймовірно, розбилися внаслідок падіння", зазначили правоохоронці.

На цей час на місці подій працює слідчо-оперативна група поліції, ювенальні інспектори, оперативники та медики.

"Попередньо поліцейські встановили, що 12-річна дівчинка загинула внаслідок падіння з висоти багатоповерхівки", – додають у поліції.

Після встановлення усіх деталей й проведення першочергових слідчо-оперативних дій нададуть у поліції правову кваліфікацію події, що сталася.

Нагадаємо, нещодавно, 9 жовтня, близько 10 години ранку на території будівельного майданчика одного з житлових комплексів у Деснянському районі міста Києва були виявлені тіла двох неповнолітніх дівчат із явними ознаками падіння з висоти.

Як писала Рубрика, рівень самогубств в Україні зростає. Це пов'язано з війною, яка забирає у нас близьких, домівки та будь-що інше, що ми любимо.

Україна належить до країн з найвищим показником самогубств на душу населення. Війна в Україні добряче пошматувала психіку українців. За даними Wisevoter за 2023 рік, нині Україна замикає десятку лідерів за кількістю самогубств — 21,6 на 100 тисяч населення

"Рубрика" зібрала номери, за якими вам можуть допомогти впоратися з емоційним виснаженням та почуттями, що здаються сильнішими за вас самих.

Читайте докладніше у нашому матеріалі: "Куди звертатися, якщо не хочеться жити: гарячі лінії для ветеранів, підлітків та постраждалих від насильства".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: