fbpx
Сьогодні
14:54 29 Вер 2023

Окупаційна влада вигадала новий спосіб, як мобілізувати чоловіків у Херсонській області

Російські окупанти вигадали новий спосіб виконати плани щодо мобілізації у тимчасово окупованій Херсонській області. Роздають повістки під час рейдів із примусової паспортизації.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Центр національного спротиву.

Повідомляється, що  окупаційна адміністрація тимчасово захоплених районів Херсонської області провалює плани з примусової паспортизації регіону.

"Відтак російські посіпаки намагаються будь-яким способом виправити ситуацію. Цього разу ворог провів рейд селами Херсонщини для роздачі паспортів. Водночас чоловікам вручали повістки до районного "військкомату", де вони мають стати на облік армії ворога", – йдеться в повідомленні.

При цьому, як зазначають в Центрі, в селах видавали продуктові набори, але лише за умови наявності російського паспорта.

"Від інших вимагали писати заяву на отримання паспорта РФ та цікавились чому досі не отримали", – додали в ЦНС.

Мобілізація на тимчасово окупованих територіях України

Російські окупанти посилюють мобілізацію на тимчасово окупованій території України. Зокрема, і в Херсонській області, хоча гауляйтери заявляли, що жодної мобілізації не проводитиметься. Крім того, на Луганщині російські окупанти збираються забрати до своєї армії неповнолітніх.

Як писала Рубрика, нещодавно російський диктатор володимир путін заявив, що за останні пів року 270 тисяч осіб добровільно підписали контракти з російським міноборони, ще 300 тисяч людей призвали в рамках мобілізації.

Також повідомлялось, що на окупованому півдні України росія створює ще одну армію.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: