fbpx
Сьогодні
21:57 28 Вер 2023

Зеленський провів важливі наради з розвідкою та військовими: результати будуть

28 вересня Президент України Володимир Зеленський провів важливі наради з керівниками розвідки, а також з військовими. Окрім того сьогодні був потужний міжнародний день: зустріч Глави держави з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом та міністром збройних сил Франції Себастьєном Лекорню.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Facebook українського лідера.

"Провів сьогодні кілька відповідних нарад, зокрема важливу нараду із керівниками розвідки. Результати будуть", – сказав президент.

Також президент подякував всім військовим, які перебувають на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Шахтарському та південних напрямках, а також в районі Марʼїнки та Авдіївки.

"Працюємо, щоб у вас було більше зброї, більше потужної та ефективної зброї! Нашої української зброї. І це буде", – додав президент.

Окрім того, Зеленський наголосив під час зустрічі з Столтенбергом, що Україна заслуговує стати членом НАТО і стане.

"Обов'язково. І це не просто наша українська амбіція. Це єдина дієва безпекова перспектива для Європи, яка гарантує реальний тривалий мир", підкреслив Зеленський.

Глава держави додав, що "працюємо над тим, щоб був практичний прогрес у питанні про членство в Альянсі"

Також Зеленський провів переговори також з міністром оборони Франції. Сьогодні. А напередодні – з міністром оборони Великої Британії. Ключові партнери. Дуже вагома співпраця, яка вже є, і ще більш вагома, якої можемо досягти.

Говорили, зокрема, і про посилення наших воїнів, і про загальну стратегію нашої перемоги у війні. Працюємо і над тим, щоб було спільне виробництво необхідної нам зброї – необхідної і Україні, і нашим партнерам.

"Є результат і на майданчику МАГАТЕ – Україна увійшла до складу Ради керуючих цієї організації. Міжнародного агентства з атомної енергії. І це не лише підкреслює нашу міжнародну безпекову роль, а й дає реальні можливості Україні впливати на ухвалення рішень, які обов'язкові для всіх членів МАГАТЕ, для всієї міжнародної спільноти.

Будемо робити все, щоб реалізувати перший пункт нашої Формули миру – ядерну та радіаційну безпеку. Та гарантувати повне звільнення нашої Запорізької атомної станції від російських окупантів та убезпечення України й усієї Європи від російського радіаційного шантажу", підкреслив Зеленський.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: