fbpx
Сьогодні
Фото 10:26 28 Вер 2023

Наєв перевірив, як українські захисники опановують озброєння та військову техніку, що надали країни-партнери

Командувач Об'єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав один із підрозділів Нацгвардії та перевірив оволодіння бійцями озброєння та техніки, наданої країнами-партнерами. Воїни після підготовки вирушать на південь та схід для участі у наступальних діях.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Facebook-сторінку Командування Об'єднаних сил ЗСУ.

Наєв перевірив, як українські захисники

"У Північній операційній зоні дуже пильна увага приділяється бойовій підготовці підрозділів, які незабаром вирушатимуть в райони проведення бойових дій на схід і півдні нашої країни", – йдеться у публікації.

Як заявив Наєв, підрозділи як ЗСУ, так і НГУ, які виконують завдання у Північній операційній зоні, згодом відбувають на ротаційній основі на схід та південь нашої країни для того, щоб вести наступальні дії.

Наєв перевірив, як українські захисники

"Тож, я мав особисто переконатися у їхньому рівні готовності використовувати передану нашими партнерами західну зброю для того, щоб бити ворога й наближати нашу перемогу", – наголосив генерал-лейтенант.

Наєв перевірив, як українські захисники

Командувач також сам вирішив спробувати свої сили в оволодінні окремими зразками озброєнням.

"Переконався, що зброя дуже якісна. Вона має хороші бойові властивості – це і влучність, і темп стрільби. До того ж техніка має броньований захист, а також дуже високі ходові якості", – додав він.

Наєв перевірив, як українські захисники

За словами Наєва, кожна з броньованих машин, що стоять на озброєнні Нацгвардії, здатна швидко рухатися і має потужний двигун.

"Дощ, бруд та глибокий пісок для такої машини не є перешкодами", – наголосив він.

Наєв перевірив, як українські захисники

Також командувач заявив, що всі питання, що виникають у ході підготовки, вирішуються на місці, а бійці вміють добре працювати зі зброєю, а також мають високий моральний і бойовий дух.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: