fbpx
Сьогодні
10:57 25 Вер 2023

В окупованому Севастополі пролунав потужний вибух: в районі ЧФ рф піднявся дим

У тимчасово захопленому Севастополі в понеділок, 25 вересня, пролунав гучний вибух.

Про це пише Рубрика з посиланням на Telegram-канал "Кримський вітер" та Telegram-канал гауляйтера Севастополя Михайла Развожаєва.

"У Севастополі пролунав гучний вибух. У районі штабу ЧФ РФ видно дим. Можливо, це чергова димова завіса", – йдеться у повідомленні "Кримського вітру".

Фото: t.me/Crimeanwind

При цьому так званий "голова" Севастополя Михайло Развожаєв стверджує, що глухий звук, який зараз було чути в центрі міста, – це нібито "запланований демонтаж частини аварійних конструкцій на штабі ЧФ флоту, здійснений за допомогою контрольованого підриву".

Довідка

Нагадаємо, 22 вересня, у Криму пролунали вибухи. Пізніше стало відомо про "прильоти" по штабу Чорноморського флоту російської федерації в Севастополі, а також в інших частинах півострова.

Пізніше керівник ГУР Кирило Буданов розповів, що внаслідок атаки на штаб Чорноморського флоту рф у тимчасово окупованому Севастополі загинули щонайменше 9 людей, поранення отримали 16. Серед них є російські генерали.

Кирило Буданов також розповів, що в тимчасово захопленому Криму ударами по російських системах протиповітряної оборони Україна досягає одразу трьох цілей: корисні для ЗСУ "діри" у загальному охопленні протиповітряної оборони окупантів, виснаження запасів їхніх ракет, а також демонстрація неспроможністі цієї техніки рф.

Також сьогодні вночі 25 вересня у тимчасово окупованому Севастополі та в російському Курську пролунали вибухи. росіяни в черговий раз поскаржилися на атаку безпілотників. Стало відомо, що внаслідок нової "бавовни" в Курську є влучання у місцеву будівлю МВС.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: