fbpx
Сьогодні
Фото 11:12 22 Вер 2023

В окупованому Севастополі чути вибухи, здіймається дим

Сьогодні, 22 вересня, вибухи пролунали в тимчасово захопленому Севастополі. Над Севастопольською бухтою помітили дим. Окупаційна влада перекрила рух Кримським мостом через Керченську протоку.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Telegram-канал "Кримський вітер".

Фото: t.me/Crimeanwind

Фото: t.me/Crimeanwind

Як зазначають місцеві жителі, у Севастополі чули вибухи. Окупанти увімкнули димову завісу у Севастопольській бухті. Прохід для суден там закрили.

Тим часом окупаційна "влада" півострова повідомляє про "розмінування" у Феодосії. При цьому рух Кримським мостом теж перекрили.

Радник глави Криму Олег Крючков заявив, що на центральній набережній Феодосії нібито знайшли боєприпас. Прохід тимчасово перекритий, оскільки сапери проводять розмінування.

Крім того, місцеві Telegram-канали повідомляють, що у районі селища Чорноморське зафіксували запуск ракет. Ймовірно, це російська ППО.

Фото: t.me/Crimeanwind

Удар по командному пункту РФ під Севастополем

Нагадаємо, 20 вересня в окупованому Інкермані помітили дим, потім стало відомо, що росіяни увімкнули димову завісу.

Пізніше у районі Севастополя пролунали вибухи, окупанти традиційно заявили про роботу ППО. За їхніми словами, поблизу Верхньосадового та Качі нібито упали збиті безпілотники, там виникли пожежі.

У ЗСУ підтвердили, що завдали успішного удару по командному пункту Чорноморського флоту окупантів біля Верхньосадового. Унаслідок атаки була уражена не лише жива сила противника, але й коштовні військові системи.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: