fbpx
Сьогодні
Фото 19:56 21 Вер 2023

Ворог атакував чотирма авіабомбами село під Херсоном: є загибла

У Херсонській області російські окупанти скинули чотири авіабомби на Львове. Загинула 63-річна місцева жителька.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на сторінку голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна у соцмережі Telegram.

"Армія РФ скинула 4 керованих авіабомби на Львове. Внаслідок удару тяжкі травми отримала 63-річна місцева жителька. Медики, які приїхали на допомогу, лише констатували смерть жінки" – повідомив голова.

Також російська армія випустила дві авіабомби на Тягинку. Під обстріли потрапили Одрадокам'янка та Миколаївка. Обійшлося без жертв.

"Від початку цієї доби через російські обстріли постраждали 15 людей: у пʼятьох людей росіяни забрали життя, ще десятеро – травмовані" – повідомив Прокудін.

Сьогодні, 21 вересня, російські окупанти також обстріляли село Дар'ївка та селище Білозерка Херсонської області. Унаслідок обстрілів дві людини загинули, також є поранені.

Обстріли Херсонщини

Окупанти протягом 21 вересня неодноразово атакували Херсонщину. За даними ОВА, від початку доби внаслідок російських обстрілів постраждали 15 людей: пʼять — загинули, ще десять — травмовані.

Зокрема, обстрілу зазнав Херсон. Приблизно о 3:40 армія рф накрила вогнем житлові квартали міста. росіяни поцілили в будівлю гуртожитку, коли люди ще спали. Пізніше, приблизно о 7:30, окупанти уразили один із багатоквартирних будинків. Унаслідок атак є загиблі та поранені.

Нічна атака на Херсон сталася під час масованого ракетного удару по цивільній інфраструктурі України. Відомо також про падіння уламків ракет у Києві та "прильоти" у Харківській області.  У ніч на 21 вересня, по всій Україні лунала повітряна тривога через пуски крилатих ракет з літаків Ту-95МС.

Нагадаємо, зранку, 18 вересня, російські війська обстріляли місто Берислав Херсонської області з безпілотника. Внаслідок ворожої атаки постраждали четверо місцевих мешканців.

Також повідомлялось, що 15 вересня на тимчасово захоплену Нову Каховку у Херсонської області російські окупанти скинули авіабомбу.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: