fbpx
Сьогодні
Фото 14:11 15 Вер 2023

У Києві відкрився перший в Україні Благомай Hub - місце де можливості стають реальністю

English version here

У столиці відкрився перший в Україні Благомай Hub — відкритий простір для розвитку та підтримки дітей.

Про це інформує Рубрика.

Благомай Hub – це інструмент для створення можливостей та захисту дітей із вразливих груп населення. Проєкт має на меті надати молоді шанс відчути себе захищеними та забезпечити їм ресурси для психологічної підтримки, розвитку особистості та лідерства. Локацію відкрила команда Благодійного фонду "БЛАГОМАЙ" за фінансового сприяння PepsiCo Foundation, які постійно підтримують освітні ініціативи для українських дітей.

Це простір де кожна дитина має можливість отримувати психологічну допомогу, розвивати навички особистого зростання та лідерства, а також знаходити підтримку в різних аспектах життя. Проєкт розрахований на підлітків віком від 13 до 18 років із вразливих груп населення. Це включає дітей з дитячих будинків, інтернатів, малозабезпечених та внутрішньо переміщених сімей. Відвідування та навчання у Благомай Hub для дітей є абсолютно безкоштовним!

Благодійникам  вдалося створити дружню атмосферу, де підлітки можуть проходити різноманітні курси та лекції, а також отримувати консультації від фахівців: психологів, юристів, лікарів, тощо. 

"Сьогоднішні підлітки стануть лідерами завтрашнього дня. Відкриття Благомай Hub стало ще одним кроком для підтримки молоді та надання їм можливостей для розвитку. Разом ми будуємо майбутнє, де кожен підліток матиме змогу розкрити свій потенціал", – виступила Катерина Турчанінова, фахівчиня з комунікацій PepsiCo Україна.

Це включає дітей з:

  • дитячих будинків,
  • інтернатів,
  • малозабезпечених,
  • внутрішньо переміщених сімей.

Це особливе місце, де підлітки можуть бути собою, розвиватися та зустрічати нових друзів. За два тижні роботи, "Благомай Hub" вже прийняв понад 50 дітей у своїх стінах і продовжує надавати якісні освітні послуги для дітей Києва та області.

"Мета навчання дитини – зрозуміти в чому її сильні сторони та зробити максимальні зусилля для розвитку! Наш Благомай Hub дає можливість дітям пробувати себе в різному. Це нові знання, хореографія, спорт або йога. Дякую нашим партнерам за можливість реалізувати цю ініціативу. Разом ми можемо створити світле майбутнє для молодого покоління і допомогти їм досягти свого максимального потенціалу", говорить Костянтин Голубятніков, співзасновник БФ "Благомай". 

Простір знаходиться за адресою:

м. Київ, вул. Велика Васильківська, 72, БЦ Олімпійський, 13 поверх.

Дізнатися про актуальні події та записатися на активності можна за посиланням або за номером телефону: 067 215 4051

Довідка

БФ "БЛАГОМАЙ" – це благодійна організація, що працює над створенням позитивних життєвих змін для дітей та молоді. Місія фонду – розширювати можливості та надавати захист дітям із вразливих груп населення, сприяючи їхньому гармонійному розвитку та самореалізації.

Нагадаємо, у Львівському центрі Довженка за проєкту Unicef "Спільно" запрацювала бібліотека з безкоштовними іграшками для дітей.

Також Рубрика писала про те, як лікарняні клоуни підтримують дітей в умовах війни. Це фахівці, справа яких поєднує психологію і театральне мистецтво.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: